Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Profizmus a nonprofitokért - Jószolgálati pályázat nonprofit szervezetek számára

NOV
15

Határidő: 2017. november 15.

A P&S Coachműhely meghírdeti pályázatát nonprofit szervezetek számára, vezetői coaching, mentoring, egyéni fejlesztési program igénybevételére.

Támogatni kívánjuk azokat a szervezeteket, melyek tevékenységükkel szűkebb vagy tágabb társadalmi közösségükre hatásal vannak.
Hitünk szerint a társadalmi szervezetek vezetőinek, munkatársainak ugyanúgy jár a személyes támogatás, mentorálás, mint a for profit cégek vezetőinek. A vállalkozásoknál szerzett tapasztalainkra építve segítünk abban, hogy tevékenységükben eredményesebbé, tudatosabbá váljanak a „Profizmus a nonprofitokért” program során.

Támogatni kívánjuk azokat a szervezeteket, melyek tevékenységükkel szűkebb vagy tágabb társadalmi közösségükre hatásal vannak.

Hitünk szerint a társadalmi szervezetek vezetőinek, munkatársainak ugyanúgy jár a személyes támogatás, mentorálás, mint a for profit cégek vezetőinek. Célunk az, hogy tevékenységükben eredményesebbé, tudatosabbá váljanak a program során.

A „Profizmus a nonprofitokért” fejlesztési program lehetséges elemei

A szervezet vezetőjének/vezető munkatársainak fejlesztése a munkájuk ellátásához szükséges kompetenciákban. Kiterjedhet például arra pl.:

  • Hogyan lehet átültetni a munkában szerezett szaktudást a társadalmi szervezet működtetésébe, gyakorlatába?
  • Hogyan tudják a szervezetben dolgozók – alkalmazottak/önkéntesek kreativitásukat kölcsönösen kibontakoztatni?
  • Feladatmegosztás, delegálás.
  • Önkéntes munkatársak keresése, felkészítése a feladatra.
  • Minden egyéb, ami a szervezet működését segíti.

A szervezet donációs tevékenységének eredményesebbé tétele.

  • Hogyan lehet felszabadultan kapcsolatokat építeni az eredményesebb támogatás érdekében?
  • Milyen eszközökkel lehet javítani, a hatékonyabbá tenni a támogatást?

Egyéni mentoring, coaching. Pl.:

  • Egyensúlyt teremteni önkéntesség és magánélet között.
  • Az akadály leküzdése, amely nehezíti egy-egy munkatárs eredményességét.
  • Utánpótlás megtervezése.

A támogatási programot az igényeknek megfelelően, személyre szabottan alakítjuk ki. A „Profizmus a nonprofitokért” FEJLESZTÉSI PROGRAM 2017. NOVEMBER ÉS 2018. ÁPRILIS KÖZÖTT VEHETŐ IGÉNYBE.

„Profizmus a nonprofitokért” program keretei

Mint P&S Coachműhely biztosítjuk a szakemberek, coachok, mentorok szakértelmét, munkaidejét és a programhoz kötődő eszközöket. Anyagi támogatást a pályázóknak nem adunk. A támogatás 1-10 alkalommal, 1 ½ -2 órás időtartamban nyerhető el. A pályázók részéről ugyanennyi felkészülési időt, energiaráfordítást igényel annak érdekében, hogy a közösen kitűzött célt a program során elérjük. A támogatás önerővel vehető igénybe, 5.000 Ft ülésenként, annak érdekében, hogy megerősítse a nyertes a változás iránti elkötelezettségét. Méltányossági alapon ez az összeg csökkenthető. A programhoz szükséges egyéb feltételeket pl. helyszínt, az abban résztvevő munkatársak idejét, a pályázó szervezetnek kell biztosítania.

Pályázók köre

Célunk minél több szervezet támogatni, ezért nincs földrajzi megkötöttség. Várunk civil szervezeteket, egyesületeket, alapítványokat, és egyéb nem for profit szervezeteket. Politikai pártok, politika közeli mozgalmak és szervezetek jelentkezését nem támogatjuk.

Határidő

2017. november 15. 20 óra

JELENTKEZÉS A PÁLYÁZATRA


Címkék
pályázat, pályázatírás, szervezet fejlesztése, coaching