A 15 legjobb társadalmi innováció 2022. május 1-én Bécsben veheti át a SozialMarie Díjat. Az első három nyertes 15.000 euró, 10.000 euró és 5.000 euró díjazásban részesül, míg további 12 díjazott projektenként 2.000 euró elismerést kap.

Ki pályázhat?

Magánszemélyek, a civil társadalom (informális csoportok, nonprofit szervezetek, társadalmi vállalkozások), az üzleti szektor, és a közszféra által megvalósított projektek jogosultak a pályázásra. Ausztria, Magyarország, Csehország, Szlovákia, Szlovènia és Horvátország egész területéről lehet pályázni.

Mivel lehet pályázni?

A SozialMarie a sikeresen megvalósult társadalmi hatással bíró innovatív projektek díja. A benyújtott projekteknek értékelhető eredményeket kell tudni felmutatni, ugyanakkor még futniuk kell. A lezárt és még csak ötlet stádiumban lévő projekteket nem fogadjuk el.

A projekt innovációs szempontból feleljen meg a SozialMarie Társadalmi Innováció Kritériumrendszerének.

A pályázatoknak eleget kell tennie a pályázati feltételeknek.

Hogyan lehet pályázni?

A pályázatot a pályázati űrlapon kell benyújtani.

A teljes pályázati anyagot két nyelven kell benyújtani: a beküldési területnek megfelelő nemzeti nyelven ÉS külön angol nyelven. Kivétel: Szlovénia, Lengyelország és Németország esetében elegendő csak az angol verzió.

A pályázatokat 2021. január 18-an 23:55 percig lehet benyújtani. A sikeres pályázati benyújtást e-mailben igazoljuk vissza.

További információért látogassa meg a GYIK oldalunkat.

További információk és jelentkezés: sozialmarie.org