Pályázatok
Pályázat
Storymakers 2017


253

Határidő: 2017. október 31.

Ossza meg Ön is történetét, esélyt teremtve ezzel több ezer dollárnyi nyereményre

A hatékony történetmesélés nagyban segíti a civilszervezetek érdekérvényesítését és növeli adománygyűjtő képességét. A TechSoup által indított Storymaker 2017 lehetőséget biztosít új történetmesélési technikák elsajátítására – és még nyerhet is vele!

  • Sajátítson el új kommunikációs technikákat webináriumok, chat-ek vagy online tréningek segítségével
  • Teremtsen kapcsolatot más civilszerevezetekkel élő rendezvényeken vagy akár a közösségi médián keresztül
  • Vegyen részt a Storymakers 2017 versenyben, ezzel esélyt teremtve a pénznyereményre

A Storymakers 2017-re 2017. szeptember 5. és október 31. között lehet nevezni. Az ezt követő két hétben közösségi szavazáson és szakértői zsűrizésen dől el az eredmény, a nyertesek listáját pedig november 15-én hozzák nyilvánosságra. Lásd a mindenkori érvényes versenyszabályzatot.

Kíváncsian várjuk az Önök történetét is! Sok szerencsét!
Pályázat
A konstrukció alapvető célja a kevésbé fejlett régiókban élő fiatalok sikeres társadalmi integrációjának elősegítése képességeik kibontakoztatásával és közösségi aktivitásuk e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című (GINOP-5.1.3-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Felhívás célja, hogy a természetjárás tág értelmezésével, a természetben megvalósuló, környezetbarát szabadidős tevékenységek integrált kapcsolatrendszerét hozza létre. ...
Címkék