Pályázatok
Pályázat
Strukturált párbeszéd a kultúráról


740

Határidő: 2018. szeptember 19.

Az Európai Bizottság pályázatot hirdet A kulturális örökség európai éve 2018 keretében Strukturált párbeszéd a kultúráról címmel.

Pályázatot hirdet az Európai Bizottság A kulturális örökség európai éve 2018 keretében Structured dialogue in the field of culture (Strukturált párbeszéd a kultúráról) címmel. Az EAC/26/2018 referenciaszámmal meghirdetett pályázat nyertesének feladata, hogy a megadott témákról párbeszédet indítson, szakértőket találjon, találkozókat szervezzen, készítse el a témákhoz kapcsolódó dokumentumokat, és kezelje az érintettek online fórumát.

Az Európai Bizottság a következő témákat határozta meg a strukturált párbeszéd tárgyának: kulturális örökség – kormányzás, minőség, készségek; kultúra a társadalmi integrációért; kulturális sokszínűség; a kultúra és a művészetek – oktatás és képzés; kulturális és kreatív iparágak – készségek, finanszírozás, innovációs kapacitás; kulturális szakemberek – mobilitás, munkavégzési és foglalkoztatási körülmények; a műalkotások körforgása; nemzetközi kulturális kapcsolatok; a kultúra értékének mérése.

Pályázati határidő: 2018. szeptember 19.

Bővebb információ:

Európai Bizottság;
I: https://ec.europa.eu/culture/calls/eac-26-2018_en

forrás: kreativeuropa.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Címkék