Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Tagtoborzó pályázat

SZE
20

Határidő: 2015. szeptember 20.

Az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete (www.atlathatosag.eu ) tagtoborzó pályázatot hirdet civil szervezetek számára.

Az Etikus Adománygyűjtők védjegye bizalmat ébreszt, és garanciát jelent, hogy az adott civil szervezet működése és adománygyűjtése megfelel az átláthatósági kritériumoknak. Az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete abban is segíti tagjait, hogy átláthatóvá és eredményessé tegyék saját adománygyűjtő tevékenységüket.
A Testülethez már csatlakozott és jelenleg tagjelölt szervezetek teljes listája megtalálható: http://www.atlathatosag.eu/etikai_kodex_tagok
 
A jelen pályázaton nyertes szervezetek a monitorozási költség és az első éves tagdíj megfizetése nélkül csatlakozhatnak az Önszabályozó Testülethez.
 
Pályázati feltételek

  • A pályázaton Magyarországon legalább három éve bejegyezett, és folyamatosan működő civil szervezetek indulhatnak, akik tevékenységük során rendszeresen vagy esetenként adományt gyűjtenek.
  • A pályázó kijelenti, hogy nyertessége és csatlakozása esetén az Adománygyűjtő Szervezetek Etikai Kódexének alapelveit betartja, alkalmazza mindennapi működésében és adománygyűjtési gyakorlatában, és azokat önmagára nézve kötelezőnek fogadja el. Az Etikai Kódex szövege a http://www.atlathatosag.eu/etikai_kodex_leiras oldalon található.
  • A pályázaton kiválasztott szervezetek az Önszabályozó Testület tagfelvételi folyamatának megfelelően, fél éves monitorozási időszak után, az Etikai Bizottság jóváhagyása alapján válhatnak teljes jogú taggá.
  • Az eljárás alatt fél évig a szervezetet tagjelöltként tarjuk nyilván. A monitorozást a Kezelőszerv vezeti, aki ha szükséges, kiegészítő adatokat kérhet be. A Kezelőszerv képviselője az ellenőrzési időszak végén tapasztalati áttekintést ad az Etikai Bizottság tagjainak. Fél év eltelte után az Etikai Bizottság soron következő ülésén kerül sor a kérelem elbírálására, ahol a Kezelőszerv benyújtja a szükséges dokumentumokat, az Etikai Bizottság pedig többségi szavazassál dönt a felvételről.
  • A pályázó szervezet vállalja, hogy nyertessége esetén tagfelvételét követően valamennyi kommunikációs anyagán feltünteti tagságát és/vagy az Etikus Adománygyűjtő Szervezet logót. (Fontos információ, hogy a nyertes szervezetek, a feltételek teljesítése esetén a következő 1%-os kampány időszakában már a Testület tagjaivá és ezzel együtt az Etikus Adománygyűjtő Szervezet logó használatára jogosulttá válhatnak.)

A pályázat benyújtása
A pályázat benyújtása az elektronikus pályázati adatlap kitöltésével történik, melynek elérhetősége:
 
https://docs.google.com/forms/d/1bIJD5Zz6r-Ht8p6knIqvdVeb7cO3rDX9TM5p-N38T98/viewform?usp=send_form
 
A pályázat benyújtásának határideje: 2015. szeptember 20.
A pályázatok elbírálásának tervezett határideje: 2015. szeptember 30.
Tervezett nyertes pályázatok száma: 10
A pályázat eredményről minden pályázót e-mailben értesítünk.
A pályázattal kapcsolatos felvilágosítás telefonon kérhető munkanapokon 9-15h között a 06-30-348-20-58-as telefonszámon.
A pályázatok elbírálásával, a feltételek módosításával, a pályázat esetleges visszavonásával kapcsolatosan az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete minden jogot fenntart magának.

forrás: atlathatosag.eu


Címkék
pályázat, pályázatírás, átláthatóság