Minden kreatív gondolatra, városlakóra - és szervezetére is - szükségünk van ahhoz, hogy még ennél is jobb hellyé tegyük ezt a várost. Izgalmas szabadtéri aktivitások és alkotások, új zöldfelületek és közösségi funkciók létrejöttét szeretnénk ösztönözni, de mindenekelőtt új találkozási helyeket létrehozni városszerte, ahol összejöhetnek szomszédok és barátok, és nem hétköznapi módon használhatják a város tereit.

Pár napos programjavaslattal vagy nagyobb lélegzetvételű projekttel pályázhatnak civil szervezetek, lakóközösségek és vállalkozások 2022. április 25. és május 20. között, a nyertes ötletek bruttó 3 és 10 millió forint közötti támogatásban részesülhetnek. A pályázat és jelentkezés további részleteiről a www.budapesttuning.hu oldalon lehet bővebben tájékozódni.

Az érdeklődők számára a Budapest Brand Zrt. munkatársai személyes konzultációt is tartanak az ötletbeadás előtt, hogy a pályázók biztosabbak lehessenek abban, az ötleteik megfelelnek-e a pályázati kritériumoknak. A pályázati időszakban (május 20-ig) szerdánként 13:00-17:00 közötti (max. 60 perces) időpontokra lehet bejelentkezni a budapest.tuning@budapestbrand.hu címen.