Pályázatok
Pályázat
Turisztikai fejlesztési térségek pozicionálása


2120

Határidő: 2018. november 15.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Turisztikai fejlesztési térségek pozicionálása” című (GINOP-1.3.4-17 kódszámú) felhívás.

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 4 milliárd forint.

A felhívás célja a kiemelt turisztikai fejlesztési térségekben megvalósuló térségi desztináció fejlesztések és márkázás megvalósítása. Cél, hogy a desztinációk területén a turisztikai szolgáltatók közötti együttműködés erősödjék, a meghatározott célok érdekében tartós partnerség alakuljon ki a szereplők között. Továbbá cél a turisztikai fogadóterületek versenyképességének javítása a meglévő turisztikai kínálati elemek szolgáltatási csomaggá történő alakításával, a desztináció vonzerejének javításával, a jól meghatározott célcsoportok igényeinek megfelelő szolgáltatási választék és színvonal meghatározásával, a desztináció menedzsmentjének javításával, valamint a desztinációk imázsának fejlesztésével. Ennek érdekében a térségi együttműködések ösztönzése áll a program középpontjában.

Jelen felhívás keretében a kiemelt turisztikai fejlesztési térség területén székhellyel, vagy telephellyel rendelkező meghatározott szervezetek és az általuk vezetett konzorciumok nyújthatnak be támogatási kérelmet. Konzorciumi partnerként a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. bevonása minden esetben kötelező.

A támogatási kérelmek benyújtása 2017. szeptember 29-től 2018. november 15-ig folyamatosan lehetséges.
Pályázat
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet Szülősegítő szolgáltatások támogatása 201 ...
Pályázat
Pályázatokat hirdet az NKA Örökségvédelem Kollégiuma kulturális örökségvédelmi célok megvalósításának támogatására.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Transznacionális együttműködések” című (EFOP-5.2.2-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
Az NKA Közgyűjtemények Kollégiuma pályázatot hirdet közgyűjteményi tevékenységek megvalósításának támogatására.
Címkék