Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Az Új Nap - Új Remények egy közösségi/követes adománygyűjtő kampány, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői azok az adománygyűjtő követek, akik az eseményen való részvételükkel egy-egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az Új Nap Új Remények immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre, a 2021-ben megszervezett események során 329 adománygyűjtő Követ, 52 különböző Jó Ügy javára, összesen 49,7 millió forint értékű adományt gyűjtött!

Az idei hajnali séta tervezett dátuma 2022. október 1. (szombat), az esemény 8 városban, Budapesten, Debrecenben, Gödöllőn, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Székesfehérváron és Veszprémben kerül megszervezésre.

Az eseményen való részvétel nyitott minden magyar civil szervezet számára, akik előzetesen jelzik csatlakozási szándékukat és vállalják a részvételi pályázatban megfogalmazott feltételeket.

A program honlapja: www.unur.civiliranytu.hu

A pályázati felhívás elérhetősége: http://www.unur.civiliranytu.hu/hu/hirek/unur2022.html

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. május 20.  

Amennyiben szívesen csatlakoznátok a programhoz, akkor kérjük, hogy jelentkezzetek (nem kötelező megvárni a pályázati határidőt! J), ha további kérdéseitek vannak, akkor keressétek bizalommal a pályázatban a saját városotokhoz megadott kapcsolattartót.

További hasznos videók:

Egy videó egy korábbi eseményről:  https://www.youtube.com/watch?v=tmNIX3ViqN0

Inspiráló megszólalások a program néhány korábbi résztvevőjétől: https://www.youtube.com/watch?v=ApJ3nNcc-pU&feature=youtu.be

Egy általános ismertető videó a követes adománygyűjtésről: https://www.youtube.com/watch?v=zKUaPQmkiqY&t=2s