Pályázatok
Pályázat
Közös a világunk!


996

Határidő: 2010. november 28.

Ha elmúltál 18 és még nem vagy 36, szeretsz filmezni, de még nem rukkoltál elő az ötleteiddel, akkor most ragadj kamerát és egy 5-10 perces kisfilmben mutasd meg magad! Szólalj meg! Hallasd a hangod! Meséld el az életedet, hogyan élsz most, hogyan lehetne jobbá, szebbé tenni, milyen akadályok, nehézségek vagy éppen milyen örömeid vannak?

MUTASD MEG MAGAD!
 
Olyan alkotó kedvű fiatalok jelentkezését várjuk, akik vagy maguk élnek valamilyen fogyatékossággal, vagy a filmjük valamely szereplője. A lényeg, hogy a film témája, mondanivalója kapcsolódjon az esélyegyenlőség, akadálymentesség, társadalmi integráció gyakorlatban tapasztalható megnyilvánulásaihoz, problémáihoz, lehetetlenségeihez.
Műfaji megkötöttség nincs. Készíthetsz videoklipet, reklámfilmet, riportot, életképet, dokumentumfilmet, bármit, ami a fenti témákkal kapcsolatos. Az elkészített alkotásokat DVD-n várjuk a nevezési lap kitöltésével együtt.

A beérkező pályaműveket neves, szakmai zsűri bírálja el. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2011. március 26-án kerül sor egy integrált nap keretében, ahol a díjazottak filmezéssel kapcsolatos, értékes ajándékokban és pénzjutalomban részesülnek.
 
Beküldés postai úton. A borítékon kérjük feltüntetni: Mutasd meg magad! - IntegrArt filmverseny.
További információ kapható telefonon keddi és csütörtöki napokon 11-15 óra között a 06(1)310-3820, a 06(1)310-3583-as telefonszámokon, e-mailben az

info@drahu.org.hu címen.

Kontakt: Dubniczki Csilla
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Címkék