Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Média a társadalomért - 2011

DEC
09

Határidő: 2011. december 09.


Pályázati kiírás
JUBILEUMI „HBLF Média a társadalomért - 2011”

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) immár tizedik alkalommal hirdeti meg pályázatát, melynek célja: elismerni a társadalmi összefogás és felelősségvállalás példaértékű bemutatását.
A pályázatra nevezhetnek újságírók, riporterek, szerkesztők, illetve az őket jelölő magánszemélyek, vagy szervezetek is, a pályázat nyertese azonban csak a mű szerzője, készítője lehet. A nevezés mellékleteként 1 darab pályaművet lehet benyújtani.
A pályamű olyan riport, interjú, műsor, vagy műsorrészlet lehet, mely 2010. november 1. és 2011. október 31. között valamely sajtótermékben vagy egyéb médiumban magyar nyelven jelent meg, és
a társadalom, a kisebb közösségek szellemi és gazdasági fejlődését elősegítő,
a különböző szektorok, csoportok, szervezetek és magánszemélyek összefogásával
sikeresen megvalósult kezdeményezéseket népszerűsít.

A pályázatot legkésőbb 2011. december 9-én 12.00 óráig a HBLF postacímére (1139 Budapest, Váci út 99. IV. épület fsz.) vagy a hblf@hblf.hu email-címre kell eljuttatni.

Kérjük a pályaművekhez kitöltve csatolni a kiírás második oldalán található adatlapot!

A pályaművet értékelhető formában – újságcikkek esetében 5 darab A/4-es méretű fénymásolatként (nem eredeti újságpéldány és nem A/3-as másolat), audiovizuális anyagok esetében legfeljebb 30 perc terjedelemben, CD-n, vagy DVD-n, lehetőleg 5 példányban – kell benyújtani. A pályaművek nem tudósíthatnak a HBLF által szervezett rendezvényekről, illetve nem szerepelhet bennük a HBLF neve.
A „Média a társadalomért” pályázat nyertesei díjban* részesülnek:
1. díj: 200.000 Ft , 2. díj: 150.000 Ft, 3. díj: 100.000 Ft.
A díjakat a független és nagy szakmai múlttal rendelkező bíráló bizottság ítéli oda. A bizottság tagjai: Betlen János (MTV), Érdi Sándor (Szegedi Tudomány Egyetem), Faragó András (Jövő Záloga TISZK), Simon András (MNB) és Vrannai Katalin (IFUA Nonprofit Partner)
A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás a HBLF irodájában (T: +36-1-330-9985, e-mail: hblf@hblf.hu) kapható.
A díjak átadására január hónapban, ünnepélyes keretek között kerül sor.

A Média a Társadalomért Díj helyezett pályaművei - amennyiben ehhez szerzőjük hozzájárul - lehetőséget kapnak másodközlésre a Sanoma Media Budapest Zrt. valamely sajtótermékében.
Az elmúlt évek díjazottjainak pályaművei megtekinthetők az interneten, a következő címen: http://www.hblf.org/hungarian/winners-list.html

forrás: hblf.hu


Címkék
vállalatok, kommunikáció, pályázatírás, adományozás