Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

MOL Gyermekgyógyító Program

JÚN
30

Határidő: 2014. június 30.

2014-ben ismét meghirdetjük a MOL Gyermekgyógyító Program pályázatát. A pályázat keretében 2014. október 1. – 2015. július 31. között megvalósuló élmény- és művészetterápiás programokhoz igényelhetnek támogatást a nonprofit szervezetek.

A pályázatokat az online pályázatbenyújtási felületen keresztül tudjuk elfogadni. Az online pályázatok benyújtásához regisztráció szükséges, regisztrálni az alábbi felületen lehet:

REGISZTRÁCIÓ

A regisztrálás határideje: 2014. június 25., éjfél. A regisztrációt 48 órán belül hagyjuk jóvá, erről e-mailben küldünk értesítést. Tavalyi pályázóknak nem szükséges az online adatbázisban ismételten regisztrálniuk, ők az alábbi felületen nyújthatják be az idei pályázatukat:

PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. június 30., hétfő, éjfél. A benyújtott pályázatokat szakértői véleményezés után zsűri bírálja el, a végső döntést az Új Európa Alapítvány kuratóriuma hozza meg 2014. szeptember közepén.

Pályázati felhívás - MOL GYermekgyógyító Program 2014
Mintaűrlap
OPA tájékoztató

forrás, bővebben: ujeuropaalapitvany.hu


Címkék
támogatók, pályázatírás, adományozás