Pályázatok
Pályázat
Pályázat az EU 2015-ös Kulturális Örökség Díjára


2730

Határidő: 2014. október 15.

Az Európai Unió és az Europa Nostra pályázatot hirdet az Európai Unió Kulturális Öröksége Díjak / Europa Nostra Díjak odaítélésére. (Kreatív Európa Iroda)

Az Európai Unió 2015-ös Kulturális Öröksége Díjak / Europa Nostra Díjak odaítélésére hirdet pályázatot az Európai Unió és az Europa Nostra. A díjra négy kategóriában várják a pályázatokat: helyreállítás; kutatás és digitalizáció; kiemelkedő egyéni vagy közösségi teljesítmény; illetve oktatási, képzési és tudatosságot növelő projektek. A hét legjobb projekt kapja az egyenként 10 ezer euróval járó fődíjakat, és egy közönségdíjas projektet is választanak. A díjat 2015-ben összesen 30 kimagasló örökség projektnek ítélik meg.

Pályázati határidő: 2014. október 15.

Bővebb információ:

Europa Nostra; - Elena Bianchi
E: eb@europanostra.org
I: www.europanostra.org/apply-for-an-award-2015/
T: +31 70-302-4058

 

forrás: kulturpont.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Pályázat
Szervezete szeretne erősebb támogatói bázist építeni? Szeretnének több önkéntest vagy adományozót bevonni a szervezet munkájába? Fontosnak tartja, hogy megerősítsék kapcsolatu ...
Címkék