Pályázatok
Pályázat
Pályázat az Európai Unió által pályázati úton támogatott nemzetközi fejlesztési projektjeihez szükséges önrész támogatására


2305

Határidő: 2011. november 10.


A pályázat célja:

A Külügyminisztérium az előirányzatból azon hazai civil szervezeteket kívánja támogatni, melyek az Európai Unió által pályázati úton meghirdetett nemzetközi fejlesztési projektjeihez nem rendelkeznek a pályázat megvalósításához szükséges önrész teljes összegével. Az elnyert támogatási összeg kifizetésének feltétele az ugyanarra a projektre vonatkozó európai uniós pályázati támogatás elnyerése.

forrás, bővebben: kormany.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés” elnevezésű (EFOP-2.2.5-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szolidáris gazdálkodás és közösség által támogatott mezőgazdaság” című (VP6-16.9.1-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A LEADER - Helyi Akciócsoportok együttműködési tevékenységeinek előkészítése és megvalósítása” című (VP6-19.3.1-17 kódszámú) felhívás.
Címkék