Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Pályázat egyiptomi kulturális tevékenységek támogatására

JÚN
01

Határidő: 2011. június 01.

Egyiptomi kulturális tevékenységek támogatására hirdet pályázatot a Bizottság EuropeAid Fejlesztési és Együttműködési Főigazgatósága Revolution meets the Arts! címmel. (KultúrPont)

Az Európai Bizottság EuropeAid Fejlesztési és Együttműködési Főigazgatósága pályázatot hirdet Egypt 2011: Revolution meets the Arts! (Egyiptom 2011: a forradalom és a művészetek) címmel 2011-es egyiptomi kulturális tevékenységek támogatására. A pályázat első fele a kulturális együttműködéseket támogatja, amelyek célja, hogy fejlesszék az egyiptomi kulturális szektort. A kiírás második felében az emberi jogok kultúrájának, különösen az önkifejezés szabadságának népszerűsítése a cél. A pályázat keretében csak olyan tevékenységek támogathatók, amelyek kulturális természetűek. A pályázatban európai uniós jogi személyiségek vehetnek részt. Az elnyerhető támogatás összege legalább 20 ezer, de legfeljebb 50 ezer euró. A támogatásra szánt keretösszeg 220 ezer euró.

Pályázati határidő: 2011. június 2.

Bővebb információ:
Delegation of the European Union to Egypt Head of Contracts and Finance Section; 37, Gamaet El Dowal El Arabeya St. El Fouad Building, 11th floor Mohandessin, Giza (Cairo) Egypt
E: delegation-egypt-cfp-culture@ec.europa.eu
I: http://ec.europa.eu/culture/news/news3254_en.htm
T: +20 2-374-95357

forrás: Kultúrpont


Címkék
Egyéb, kultúra, jogvédelem