Pályázatok
Pályázat
Pályázat előadó-művészeti együttműködésekre


3478

Határidő: 2015. február 15.

Nemzetközi előadó-művészeti partnerségek támogatására hirdet pályázatot Change of Scene címmel a Robert Bosch Alapítvány.

A Robert Bosch Alapítvány és a Nemzetközi Színházi Intézet Német Központja Change of Scene (A jelenet változása) címmel pályázatot hirdet nemzetközi előadó-művészeti partnerségek támogatására. A pályázat célja a kelet-európai, valamint észak-afrikai országok bemutatkozásának támogatása olyan együttműködések segítségével, amelyek a német nyelvű területek (Németország, Ausztria és Svájc) színházaival valósulnak meg. A pályázat keretében tíz-tizenkét nemzetközi együttműködést támogatnak egyenként legfeljebb 15 ezer euróval.

Pályázati határidő: 2015. február 15.

Bővebb információ:
Robert Bosch Stiftung;
I: www.szenenwechsel.org/en/new-call-for-applications/

forrás: kulturpont.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés” elnevezésű (EFOP-2.2.5-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szolidáris gazdálkodás és közösség által támogatott mezőgazdaság” című (VP6-16.9.1-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A LEADER - Helyi Akciócsoportok együttműködési tevékenységeinek előkészítése és megvalósítása” című (VP6-19.3.1-17 kódszámú) felhívás.
Címkék