Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Pályázat helyi ifjúsági koncepció és cselekvési terv, valamint közösségfejlesztési stratégia megalkotására

JÚL
29

Határidő: 2013. július 29.


Az ifjúsági korosztály számára nyújtandó szolgáltatások szempontjából mind szakmai, mind pályázati szempontok alapján szükséges a helyi ifjúsági koncepció és cselekvési terv megléte, valamint az ehhez részben kapcsolódó közösségfejlesztési stratégia megalkotása. Ennek hiányában pályázati forrásoktól, működési támogatásoktól eshetnek el a települések és szervezetek.

Jelen pályázat kiemelt célja, hogy a hazai és uniós pályázati rendszer előírásaihoz és feltételrendszeréhez igazítottan a fejlesztési feladatokat támogassa, segítse a települések, szervezetek, intézmények ifjúsági és közösségfejlesztési munkáját, fejlesztési irányainak alakítását.

A pályázat azon településeknek kíván segítséget nyújtani, amelyek saját erőforrásból nem képesek kidolgozni a helyi ifjúsági, közösségfejlesztési koncepcióikat és cselekvési tervüket, illetve már meglévő terveket kívánják aktualizálni, felülvizsgálni. A program szakmai támogatást nyújt a cselekvési tervek és koncepciók kidolgozásához és további fejlesztéséhez.

forrás, bővebben: kreateamegyesulet.hu


Címkék
egyesületek hírei, szociális, szervezet fejlesztése, pályázatírás