Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Proton-Tech kedvezményes számítógépek

ÁPR
30

Határidő: 2014. április 30.


A PROTON-TECH Kft. (6724 Szeged, Bálint Sándor u. 18/A., +36 62 552-017; +36 62 552-018)

Pályázatot hirdet azoknak a magyarországi nonprofit szervezeteknek, és vállalkozásoknak, akik szeretnének a piaci árnál kedvezőbben számítógéphez jutni.

Lehetőségünk van összesen 100 darab felújított, márkás, amerikai gyártmányú Hewlett-Packard (HP DC7100) számítógép értékesítésére egységesen bruttó 19 500 Ft-ért.

A számítógépek gyári telepítés visszaállításával, leellenőrizve, Windows jogtisztaságot igazoló matricával ellátva, 6 hónap garanciával kerülnek értékesítésre.

Tartozékaik tápkábel.

A gépekre a Liberre Office (Microsoft Office kompatibilis) irodai programcsomag is telepítésre kerül, mely a szövegszerkesztő és táblázatkezelő funkción túl rendelkezik egyebek közt bemutató készítő funkciókkal is.

A számítógépek alkalmasak a Windows 7 operációs rendszer futtatására.

A számítógépek HP DC7100 SFF Intel HT 2mag 3,4GHz 64bit , 1GB RAM, 80GB HDD, DVD ROM, Gigabit Lan PS+Windows +6 hónap garanciát tartalmaznak.

A számítógépek kimondottan irodai munkára készültek, halk tartós működésre tervezett minőségi alkatrészekből összeállított eszközök.

Mind memóriájukban, mind háttértárolójukban bővíthetőek.

A számítógépek a jelentkezés elfogadása után, egyeztetett időpontban, személyesen átvehetők helyszíni fizetés mellett, vagy a 2000 forint/darab futárköltség megfizetése mellet kiszállíthatóak.

Költségvetési szervek és egyéb más, a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó szervezet részéről a pályázat benyújtása egyben azt is jelenti, hogy a szervezet kifejezetten úgy nyilatkozik, miszerint a pályázatban szereplő eszközbeszerzés és minden hozzá kapcsolódó szolgáltatás tekintetében nem köteles a kötelező közbeszerzés lefolytatására.

A jelentkezéseket a palyazat@proton-tech.hu  e-mail címre várjuk.

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a pályázó rövid bemutatkozását, és elérhetőségét.

A jelentkezés elfogadása után munkatársunk felveszi a pályázóval a kapcsolatot.

A pályázat beküldési határideje 2014. április 30.

Egy pályázó maximum 10 eszközre pályázhat, viszont igényeket csak a készlet elejéig tudunk fogadni.

A pályázat benyújtása, és minden lépése teljesen ingyenes. Fizetni áfás számla ellenében csak a számítógépek átvételekor lehet.

Minden a pályázatban szereplő számítógépre 6 hónap garanciát biztosítunk.

Ezen a kiíráson kívül a pályázatot nem hirdetjük, és nem veszünk fel előleget, vagy adminisztrációs díjat. Kérjük, ha ilyet tapasztal, azt feltétlenül jelezze felénk.


Címkék
vállalatok, informatika, pályázatírás