Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Telekom Civil és CivilNET díjcsomagok a civilek támogatására

OKT
30

Határidő: 2013. október 30.

A Telekom felelős nagyvállalatként a saját eszközeivel segíti a civil szférát. A vállalat által kialakított Civil és CivilNET díjcsomagok kedvezményes telefon- és internethasználatot kínálnak.

A két kedvezményes díjcsomag lehetővé teszi, hogy a kis költségvetéssel működő közhasznú társaságok költéseik egy részét a munkájukhoz elengedhetetlen feladatokra csoportosítsák át. A Civil díjcsomagnak nincsen havi és forgalmi díja, 500 perc forgalmidíj-kedvezménnyel jár, de az 500 perc felett további átlagosan 30% forgalmidíj-kedvezményt is nyújt az alapcsomaghoz (Bázis) képest. A Civil díjcsomaggal együtt igénybe vehető CivilNET díjcsomag forgalmidíj-mentes internethasználati lehetőséget jelent. A díjcsomagokra a civil szervezetek pályázatot nyújthatnak be; a nyerteseket a Telekom fenntarthatósági kezdeményezése, a hello holnap! Kuratóriuma választja ki. A Civil és CivilNET díjcsomagokra évente két alkalommal lehet pályázni; az aktuális pályázat beadási határideje 2013. október 30. Részletek: www.telekom.hu/fenntarthatosag/palyazatok/civil_es_civilnet_dijcsomag_2013_2

Címkék
vállalatok, informatika, pályázatírás