Tesztoldal

CivilTech

Közhasznú jogállású vagy 1%-ot gyűjt?
Akkor igényelhet Microsoft, Symantec, Adobe és egyéb termékeket!
Éljen a lehetőséggel! További részletek a civiltech.hu oldalon!
Szervezet keresés

Keresés a teljes szövegbenHírek
NSZ • 2003 február 20 • Szerző: Szalai AnnaJó üzlet magánidősotthont nyitni A lakók harmada ma már nem önkormányzati fenntartású intézményben él A szaktárca fokozódó szigorral válaszol a látványos terjeszkedésre amit a magánfenntartók méltánytalannak és céltévesztettnek tartanak Idősek otthonába költözni súlyos döntés Ki önként ki...
Hírek
Az alapszabály, alapító okirat, illetve egyéb okirat sablonok közzétételével az OBH az egyes szervezetek létesítéséhez, működéséhez kíván segítséget nyújtani, ennek keretében a nyilvántartásba vételi, ill. változásbejegyzési eljárás esetén használandó dokumentumok elkészítését megkönnyíteni.
Hírek
A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény (továbbiakban: Szf. tv.) módosítása következtében jelentősen átalakultak a 2014. rendelkező évi felajánlásokból részesülni kívánó civil szervezetek kedvezményezetté válásának, elszámolásának feltételei.
Hírek
Külön nyomtatványt kell kitölteniük a jogutód nélkül megszűnő kedvezményezetteknek
Hírek
Minden eddiginél magasabb színvonalat képviseltek a Civil Díj 2018-as pályázatai, mely jól mutatja, hogy a civil szektor szakmailag mennyire megalapozott és hatékony munkát végez.
Pályázatok
Pályázati felhívás 2019. évre erdei vasutak üzemeltetésének csekély összegű támogatásához
Pályázatok
Kóbor ebek ivartalanításának támogatása állatmenhelyek számára
Pályázatok
„Oktatással a jövőért” pályázati felhívás civil szervezetek számára
Pályázatok
Az NKA Filmművészet Kollégiumának pályázatai
Pályázatok
Nemzetiségekért Díj
Cimkék