CivilTech
Pályázatok
Pályázat
Éneklő Magyarország XXI. Országos Kórusminősítés


1204


A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.

Pályázatot hirdet a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére Éneklő Magyarország címmel. A 2018-ban meghirdetett, XXI. minősítési ciklus 2018. szeptember 1-től 2020. augusztus 31-ig tart. A minősítésben a következő kategóriákban lehet részt venni: ifjúsági vegyeskarok, fiú-vegyeskarok (14-24 év között); ifjúsági nőikarok (14-24 év között); nőikarok; férfikarok; énekegyüttesek (4-12 fő); kamarakórusok (13-24 fő); vegyeskarok.

Bővebb információ:
Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége; 1537 Budapest, Pf. 406
E: kota@kota.hu
I: http://www.kota.hu/minosites/eneklo-magyarorszag.html
T: (06 1) 225-3713

forrás: kreativeuropa.hu
Hír
A pozitív élmények, adott esetben a nevetés, a jókedv elősegítik a gyógyulást, ebben ma már a legtöbb szakember egyetért. Az élményterápiás alkalmak ilyen pozitív hatást válta ...
Hír
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által koordinált program idei első pályázati felhívásai már elérhetők az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő oldalán.
Hír
A második negyedévben a Pallas Athéné Alapítványok vagyona 429 millió forinttal gyarapodott, ezzel összvagyonuk 273,6 milliárd forintra nőtt.
Címkék