Pályázatok
Pályázat
HISZEK Benned Sport Program


1326


Újabb 200 millió forintra pályázhatnak július 15-ig a kis és közepes sportegyesületek a Hiszek Benned Sport Program II. alprogramjának keretében.

Újabb 200 millió forintra pályázhatnak július 15-ig a kis és közepes sportegyesületek a Hiszek Benned Sport Program II. alprogramjának keretében.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága (Államtitkárság) meghirdette a HISZEK Benned Sport Programot (Helyi, Integrált Szabadidősportos és Egyesületi Keretek közötti Sport Program). A program céljaként az egészséges életmódra nevelést, a versenysportban és az ahhoz kapcsolódó utánpótlás-nevelésben és tehetséggondozásban rejlő lehetőségeket a társadalmi felzárkóztatás terén, valamint a szabadidősportot végző társadalmi rétegek szélesítésének jelentőségét az ország népegészségügyi mutatóinak fejlődése érdekében jelölte meg.

A HISZEK Benned Sport Program II, alprogramjaként az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának növelését kívánja támogatni az Államtitkárság a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) közreműködésével. Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálják, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, létesítmény-használat, sporteszköz beszerzések, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

Az igényelhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft, legfeljebb 5 000 000 Ft.

A Program IV. ütemének jelentkezési határideje: 2019. július 15. 

Várjuk a jelentkezésüket!

A Programkiírás és a beküldendő dokumentumok innen letölthetők:

Programkiírás: Programkiírás HISZEK BENNED Sport Program II. alprogram IV. ütem

Jelentkezési adatlap ‘A”: HISZEK BENNED II alprogram IV ütem A jelentkezesi adatlap

Jelentkezési adatlap “B”: HISZEK BENNED II alprogram IV ütem B jelentkezesi adatlap

Csak elektronikus úton benyújtandó adatlap (xls formátumban): elekronikusan benyújtandó adatlap

forrás: sosz.hu
Hír
A pozitív élmények, adott esetben a nevetés, a jókedv elősegítik a gyógyulást, ebben ma már a legtöbb szakember egyetért. Az élményterápiás alkalmak ilyen pozitív hatást válta ...
Hír
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által koordinált program idei első pályázati felhívásai már elérhetők az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő oldalán.
Hír
A második negyedévben a Pallas Athéné Alapítványok vagyona 429 millió forinttal gyarapodott, ezzel összvagyonuk 273,6 milliárd forintra nőtt.
Címkék