Sikerkommunikáció

Kommunikáció


Soha ne felejtsétek el kommunikálni a sikereiteket! Nagyon fontos, hogy a támogatóitokkal és a munkátok iránt érdeklődőkkel is megosszátok a sikereiteket és örömeiteket! Bizalmat építetek vele, hiszen látják, hogy az adományuk jó helyre került, és Veletek együtt örülhetnek a sikereknek és az eredményeknek! Jelenítsétek meg egy-egy kampány sikerét is közösségi média felületeiteken, hírleveleitekben, és természetesen tudassátok örömötöket a közvetlen támogatókkal is!

Soha ne féljetek attól, hogy szervezetetek túl sikeresnek tűnhet a potenciális támogatók előtt. Olyan nincs, hogy túl sikeres! Gondolj csak arra, amikor a boltban sétálva választanod kell a több tucat fogkrém közül! Te melyiket választanád? Amiről sosem hallottál és senki nem dicsérte még neked, vagy azt, amelyik a csapból is folyik és több barátod is azt használja? Egy sikeres szervezet, melyet láthatóan több magánszemély és vállalat is támogat, mindig megbízhatóbbnak tűnik!

A szervezeten belüli ünneplésnek is fontos szerepe van a munkatársak, önkéntesek motiválásában. Megható és szórakoztató is tud lenni a résztvevők számára egy közös ünnep! Érdemes bevonni mindenkit, aki részt vett a kampányban, a cél megvalósításában, hogy együtt átérezzétek a pozitív eredményeket, átgondoljátok az okokat, és meg tudjátok ismételni.

frissítve: 2018.06.08.Címkék: kommunikáció, adománygyűjtés, közösségi média