CivilTech
Forrásszervezés
Forrásszervezés
Szakértői támogatás


596Az adománygyűjtés természetes bevételi forrása egy nonprofit szervezetnek, éppen ezért érdemes felkészülten és tudatosan belevágni, hosszú távra tervezni. Egy-egy sikeres kampány meghozhatja az önbizalmat és a hitet abban, hogy az adománygyűjtés tényleg működő módszer a forrásteremtésre. Kiváltképpen igaz itt a rövid és a hosszú táv eltérő megtérülése, hiszen míg egy-egy kampány azonnali segítséget, vagy akár a fennmaradást jelentheti, rendkívül esetleges, és extra munkaterhet jelent a kampány idején. Az adománygyűjtést azonban lehetséges úgy is előre megtervezni, hogy hosszú távon kiszámíthatóan nyereséges legyen, és éves szinten jelentősen hozzájáruljon a költségvetés egyensúlyához.

Ehhez azonban profikra van szükség. Ha most nem engedheti meg magának a szervezeted, hogy tapasztalt fundraisert vegyetek fel, akkor is fordulhatsz hétpróbás szakemberekhez, akik segítenek neked kialakítani a fundraising stratégiát, tudják egy vagy több évre hogyan kell előre tervezni.

Nem kell egyedül rájönnöd, hogy melyik adománygyűjtő eszköz (telefonos adománygyűjtés, közösségi gyűjtés, bankkártyás gyűjtés, peer-to-peer, 1%, jótékonysági est, vagy utcai kampány) a leginkább szervezetednek való, melyikkel érhettek el könnyebben sikert. A szakértői támogatást a NIOK Alapítvány csapatán belül egy olyan felkészült tanácsadó nyújtja neked, aki a szervezetedre szabva a legtöbbet tudja kihozni az adománygyűjtési lehetőségekből. Végigkísér a kampány során, a tervezéstől az első adományok beérkezésén át az adományozói adatbázis építéséig. Ha szeretnél belevágni az adománygyűjtésbe, vagy szeretnél többet kihozni belőle, kérj segítséget, írj nekünk a tanacsado@niok.hu e-mailcímre!

Több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalattal állunk rendelkezésedre adomány- és 1% gyűjtés terén. Célunk, hogy a lehető leghatékonyabban és szervezetre szabottan tudjuk kialakítani adománygyűjtési stratégiád, kampányod főbb elemeit. Segítünk a hatékony kommunikációban, az adományozók megtalálásában és megtartásában. Eszközöket adunk, amelyekkel növelheted szervezeted adománygyűjtési kapacitását.

Ha még csak most vágnál neki az adománygyűjtésnek, vagy már foglalkozol vele, de elkelne a szakszerű segítség, kísérés, támogatás, keress bennünket! Kérj időpontot konzultációra szakértőinkhez a tanacsado@niok.hu címen!

frissítve: 2018.06.08.A Tudástár frissítésében dr. Tarczay Áron ügyvéd nyújt segítséget szerkesztőségünknek.


Hír
Az elmúlt napokban ismételten több bejelentés érkezett az Országos Bírósági Hivatalba (OBH), miszerint a Civil Marketing Kft. nevében a civil szervezetek képviselőit telefonon ...
Hír
Tegnap rendezték meg a Civil Díj 2019 Gálát, kiderült, kik az idei év legsikeresebb és legjobb szervezetei.
Hír
Az eredmények a NEA honlapján érhetőek el
Hír
Több mint 400 millió eurót (127,7 milliárd forint) gyűjtött össze a párizsi Notre-Dame helyreállításához a francia kulturális minisztérium által a magánemberek és vállalatok a ...
Hír
Te emlékszel, hogy melyik társadalmi szervezetet támogattad a MagNet Bank tavalyi #KözösségiAdományozásiProgramjában?
Címkék