CivilTech
Foglalkoztatás
Foglalkoztatás
Természetbeni juttatás - mi az?


9073A természetbeni juttatások alatt a béren kívüli ösztönzőket értjük, amelyek nem csak a multinacionális vállalatok munkatársai számára érhetőek el. Civil szervezeteknél még nem bevett szokás, pedig adómentesen vagy kedvezménnyel adhatóak, bérköltségbeli megtakarítást eredményezhetnek.
Ilyenek a meleg- és hidegétkezési utalványok, kultúra és internet utalvány, iskolakezdési támogatás, helyi bérlet, üdülési csekk, iskolarendszerű képzés, egészségpénztár és önsegélyező pénztár, önkéntes nyugdíjpénztár.  A szabályozás változhat, az adható kedvezmények mértékének érdemes utánanézni.

Mi is az a kafetéria?

A kompenzációs rendszer keretében választható juttatások köreA Tudástár frissítésében dr. Tarczay Áron ügyvéd nyújt segítséget szerkesztőségünknek.


Hír
Eddig kevesebb, mint 800 pályázat érkezett be a Nemzeti Együttműködési Alap egyszerűsített támogatásaira, ezért biztatunk minden olyan helyi vagy területi hatókörű egyesületet ...
Hír
Ön is vegyen részt! Ön szerint melyik projekt a leginnovatívabb? Válasszon és szavazzon!
Hír
A civilek napján a Budapesti Civil Információs Centrum nyílt napot tartott és interaktív programokat szervezett a fővárosban.
Hír
Kiket támogathatsz idén a bank nyereségéből?
Hír
A 2019. évi SozialMarie Közönségdíj nyertesei...
Címkék