Foglalkoztatás
Foglalkoztatás
Természetbeni juttatás - mi az?


10381A természetbeni juttatások alatt a béren kívüli ösztönzőket értjük, amelyek nem csak a multinacionális vállalatok munkatársai számára érhetőek el. Civil szervezeteknél még nem bevett szokás, pedig adómentesen vagy kedvezménnyel adhatóak, bérköltségbeli megtakarítást eredményezhetnek.
Ilyenek a meleg- és hidegétkezési utalványok, kultúra és internet utalvány, iskolakezdési támogatás, helyi bérlet, üdülési csekk, iskolarendszerű képzés, egészségpénztár és önsegélyező pénztár, önkéntes nyugdíjpénztár.  A szabályozás változhat, az adható kedvezmények mértékének érdemes utánanézni.

Mi is az a kafetéria?

A kompenzációs rendszer keretében választható juttatások köre
Hír
A 17KOZ és a 19MKOZ Közlemény elérhető az Adóhivatal honlapján
Hír
Noha a rendszer már több mint 5 éve működik jelenlegi formájában, a CIC-ek eredményességéről, hatékonyságáról kevés a visszajelzés.
Hír
A pozitív élmények, adott esetben a nevetés, a jókedv elősegítik a gyógyulást, ebben ma már a legtöbb szakember egyetért. Az élményterápiás alkalmak ilyen pozitív hatást válta ...
Hír
Meglepetésre nem kettő, hanem négy hónappal tolják ki a korábban érvényben lévő határidőt a banki adategyeztetés elvégzésére, pedig a Bankszövetség is csak szeptember 30-ig ké ...
Hír
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által koordinált program idei első pályázati felhívásai már elérhetők az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő oldalán.
Címkék