Foglalkoztatás
Foglalkoztatás
Természetbeni juttatás - mi az?


9801A természetbeni juttatások alatt a béren kívüli ösztönzőket értjük, amelyek nem csak a multinacionális vállalatok munkatársai számára érhetőek el. Civil szervezeteknél még nem bevett szokás, pedig adómentesen vagy kedvezménnyel adhatóak, bérköltségbeli megtakarítást eredményezhetnek.
Ilyenek a meleg- és hidegétkezési utalványok, kultúra és internet utalvány, iskolakezdési támogatás, helyi bérlet, üdülési csekk, iskolarendszerű képzés, egészségpénztár és önsegélyező pénztár, önkéntes nyugdíjpénztár.  A szabályozás változhat, az adható kedvezmények mértékének érdemes utánanézni.

Mi is az a kafetéria?

A kompenzációs rendszer keretében választható juttatások köre
Hír
Az elmúlt napokban ismételten több bejelentés érkezett az Országos Bírósági Hivatalba (OBH), miszerint a Civil Marketing Kft. nevében a civil szervezetek képviselőit telefonon ...
Hír
Az eredmények a NEA honlapján érhetőek el
Hír
Nem sikerült megállapodni a Norvég Alapról.
Hír
A Facebook májusban szigorú átláthatósági szabályokat vezetett be a politikai hirdetésekre vonatkozólag, melyek azonban akár visszaélésekre is lehetőséget adhatnak.
Hír
15 egyedülálló társadalmi innovációt díjaztak, melyek mindegyike újszerű megközelítésekkel reagál a jelen társadalmi problémáira
Címkék