Foglalkoztatás
Foglalkoztatás
Természetbeni juttatás - mi az?


8123A természetbeni juttatások alatt a béren kívüli ösztönzőket értjük, amelyek nem csak a multinacionális vállalatok munkatársai számára érhetőek el. Civil szervezeteknél még nem bevett szokás, pedig adómentesen vagy kedvezménnyel adhatóak, bérköltségbeli megtakarítást eredményezhetnek.
Ilyenek a meleg- és hidegétkezési utalványok, kultúra és internet utalvány, iskolakezdési támogatás, helyi bérlet, üdülési csekk, iskolarendszerű képzés, egészségpénztár és önsegélyező pénztár, önkéntes nyugdíjpénztár.  A szabályozás változhat, az adható kedvezmények mértékének érdemes utánanézni.

Mi is az a kafetéria?

A kompenzációs rendszer keretében választható juttatások köre
Hír
Idén januártól támogatást vezet be a Nemzeti Együttműködési Alap a civil szervezeteknek. A pályázati rendszer keretében 200.000 forint állami támogatásra pályázhatnak.
Hír
Hír
Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2019. évre vonatkozó „Civil s ...
Hír
Várhatóan 2019. január 16-án kerülnek kiírásra a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak 2019. évre vonatkozó pályázatai.
Hír
A tervezettnek mintegy háromszorosára emelné a demokratikus értékeket védő civil szervezetek támogatását a 2021-2027-es uniós költségvetési keretben az Európai Parlament (EP) ...
Címkék