Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Nonprofit szervezetek Magyarországon 2012

Kiadványok

Kiadó: KSH
Ár: 2000 Ft
Weboldal: http://www.ksh.hu/apps/shop.kiadvany?p_kiadvany_id=33020&p_temakor_kod=KSH&p_session_id=241761909012995&p_lang=HU

A nonprofit szervezetek 2012-es adatait bemutató statisztikai adattár tartalmát és szerkezetét tekintve egyaránt beleillik abba a kiadványsorozatba, amelynek segítségével a KSH 1993 óta követi nyomon a nonprofit szektor magyarországi fejlődését. Kiadványunk közel 400 táblában mutatja be a magyarországi nonprofit szektor jellemzőit.

Áttekintést ad a szektor szerkezetéről, méretéről, gazdálkodásáról, valamint humánerőforrás helyzetéről. Képet kapunk a szektorban zajló főbb társadalmi, gazdasági folyamatokról, illetve a statisztikai mutatók alakulásának legfontosabb tendenciáiról. A táblázatok Excel formátum állnak a felhasználók rendelkezésére, ami az adatok tovább feldolgozását segíti. Az adatok értelmezését módszertani útmutató segíti.

forrás: ksh.huCímkék: KSH, civil kutatás