CivilTech
Kiadványok
Kiadvány
Útmutató a civil szektor számára az Európai Unió pénzügyi támogatásai alapjaihoz


2369

Kiadó: Nonprofit Humán Szolgáltatók Országos Szövetsége
Szerző: Peter Sluiter, Laurence Wattier
Ár: 0 Ft


A könyv eredeti kiadója a londoni The Directory of Social Change. Akönyv felsorolja az EU támogatási alapjait, részletesen bemutatva azelérhetőséget, a források nagyságát, a feltételrendszereket, a külföldiés hazai elérhetőségeteket (címek, e-mail stb.)
Hír
Csak azok a szervezetek kaphatnak jövőre szja 1 százalékos felajánlást, amelyek eljuttatják a NAV-hoz a ’KOZ közleményt május 31-ig.
Hír
A Facebook májusban szigorú átláthatósági szabályokat vezetett be a politikai hirdetésekre vonatkozólag, melyek azonban akár visszaélésekre is lehetőséget adhatnak.
Hír
A Civilizáció koalícióban együttműködő, alulírott civil szervezetek kiállunk a kutatás Alaptörvényben biztosított szabadsága mellett, és szolidaritásunkat fejezzük ki a Magyar ...
Hír
A pozitív élmények, adott esetben a nevetés, a jókedv elősegítik a gyógyulást, ebben ma már a legtöbb szakember egyetért. Az élményterápiás alkalmak ilyen pozitív hatást válta ...
Hír
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által koordinált program idei első pályázati felhívásai már elérhetők az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő oldalán.
Címkék