Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

A Zöld 35 színe

Kiadványok

Kiadó: Ökotárs Alapítvány
Ár: 0 Ft

A zöld mozgalom 35 szereplőjével készített életút-interjúkból nemcsak az egyes emberek-és az általuk fémjelzett szervezetek- története, tevékenysége rajzolódik ki, de összeáll a sokszínűségében is valamiféle egységet mutató mozgalom keresztmetszete, pillanatképe, és az az út, amelyet a szervezetek az elmúlt 20-30 évben bejártak.

Az Ökotárs Alapítvány 20. évfordulója alkalmából megjelentetett „a Zöld 35 színe„című interjúkötete karácsonyi akció keretében, most 3675 Ft helyett 1995 Ft-ért megrendelhető, 2014 január 30-ig.

A zöld mozgalom 35 szereplőjével készített életút-interjúkból nemcsak az egyes emberek-és az általuk fémjelzett szervezetek- története, tevékenysége rajzolódik ki, de összeáll a sokszínűségében is valamiféle egységet mutató mozgalom keresztmetszete, pillanatképe, és az az út, amelyet a szervezetek az elmúlt 20-30 évben bejártak. A múlt mellett szó esik a jelen nehézségeiről és küzdelmeiről, meg persze arról, hogy mi is hajtja, motiválja a megkérdezetteket a cselekvésre még ilyen sok idő után is, de nem felejtkezik el a kérdező a jövő kilátásairól, reményeiről sem.

 A kötetet az Ökotárs nemcsak a zöldmozgalomban tevékenykedőknek szánja, de a téma kutatói, a közelmúlt történelme, a környezet és fenntartható fejlődés szűkebb-tágabb kérdései iránt érdeklődő olvasók érdeklődésére is számot tarthat. Az interjúkat ezért bőséges szószedet egészíti ki, eligazítva az olvasót a nevek, szervezetek fogalmak rengetegében.

Rendelését leadhatja emailben, az info@okotars.hu címre, vagy telefonon a 061 4113500 számon.
 


Csatolmány: okotars_konyv_borito.jpg

Címkék: könyvelés, jogvédelem, környezet