Közreműködők: Kassai Melinda, Réthy Katalin, Papp Andrea, Oláh Gyöngyi, Posztós János, Gyimesi Zsuzsa, Ivanyos Judit, Ekler Éva.

A könyv a FAO Hüvelyesek Éve eseménysorozat apropóján született, Steiner Kristóf ajánlásával

Amilyen aprók a lencseszemek, olyan sok információ és újdonság került a könyvbe ezekről a sok fehérjét és egyéb, a kiegyensúlyozott étkezéshez szükséges tápanyagot tartalmazó növényekről.

Szeretnénk, ha a könyvbe került néhány húsmentes recept kimozdítaná a háziasszonyokat és a főzni szeretőket a megszokott klasszikus receptek világából, és új inspirációkat kapnának a babok, lencsés, borsók felhasználásához.

A könyv megjelenésének időpontja nem véletlen. A közelgő ünnepek alkalmából különleges ajándék lehet családtagoknak, ismerősöknek, de munkahelyi kollégáknak, partnereknek is.

A könyv-kinyitó eseményen a szerzők beszélnek az ötlet megszületéséről és a megvalósításról néhány falat finom kóstoló mellett.

Várunk mindenkit szeretettel!

forrás: https://www.facebook.com/events/358489024500882/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1478528348336824