Pályázatok
Pályázat
Az NKA Ismeretterjesztés és Környezetkultúra Kollégiumának pályázata


181

Határidő: 2017. január 26.

Pályázatot hirdet társadalmi, tudományos, ismeretterjesztő és környezetkultúra témájú folyóiratok támogatására az NKA Ismeretterjesztés és Környezetkultúra Kollégiuma.

A Nemzeti Kulturális Alap Ismeretterjesztés és Környezetkultúra Kollégiuma pályázatot hirdet a 2017. január 1. és december 31. közötti időszakra kulturális szempontból értékes társadalmi, tudományos, ismeretterjesztő és környezetkultúra témájú folyóiratok támogatására. A pályázat keretében országos vagy fontos regionális szereppel rendelkező magyarországi vagy határon túli magyar nyelvű folyóiratok támogathatók.

Pályázni a következő altémákban lehet:

  • hagyományos (print) folyóiratok megjelentetésének támogatására;
  • online folyóiratok megjelentetésének támogatására.

Saját forrás biztosítását a kollégium egyik altémában sem írja elő. A támogatásra szánt keretösszeg 55,45 millió forint.

Pályázati határidő: 2017. január 26.

Bővebb információ:

Nemzeti Kulturális Alap Igazgatósága;
I: www.nka.hu/palyaztatas/aktualis_palyazati_felhivasok/ismeretterjesztes-kornyezetkultura_112_170126
T: (06 1) 327-4346, (06 1) 327-4444

forrás: kulturpont.huCímkék
CivilTech

Pályázat
A konstrukció alapvető célja a kevésbé fejlett régiókban élő fiatalok sikeres társadalmi integrációjának elősegítése képességeik kibontakoztatásával és közösségi aktivitásuk e ...
Pályázat
Megjelent a Horizon 2020 program keretében meghirdetett pályázat Európa megértése – az európai közterületek és kulturális terek népszerűsítése címmel.
Pályázat
Pályázat alapítványok, egyesületek, nonprofit korlátolt felelősségű társaságok és nonprofit részvénytársaságok részére olyan programok megvalósítására, amelyek az általuk elér ...
Címkék