CivilTech
Állás
Állás
Önkéntes mesemondók
2019. június 05.


443

Jelentkezési határidő: 2019. június 30.

Legyél te is Világszép önkéntes!

Legyél te is Világszép önkéntes!

Budapest, Miskolc

Igen, ismét itt a lehetőség!!! Eltelt közel egy év és mi újra önkéntes mesemondókat keresünk azért, hogy hétről hétre újabb és újabb varázslatos történetek juthassanak el a gyermekvédelemben élő gyerekekhez, fiatalokhoz. Önkéntes mesemondóink az élőszóval mesélt meséken, a mécseseken és a meseolajon kívül magukkal viszik a nyitottságot, az értő figyelmet és persze sok-sok szeretetet is az alapítványunkkal együttműködő budapesti és diósgyőri gyermekotthonokba.

Örömmel várjuk jelentkezésedet mesemondó csapatunkba, ha elkötelezett vagy a gyermekvédelemben élő gyerekek ügye iránt; szereted a meséket; empatikusnak, elfogadónak érzed magad; és 2020. januárjától kezdődően legalább egy éven keresztül tudsz havi egy estét szánni a gyerekekre és a mesemondásra.

A Világszép önkéntes munkát előzetes ismerkedés és alapos, sokrétű felkészítő képzés előzi meg, melynek elvégzése feltétele a mesemondóinkhoz való csatlakozásnak. Az idei, ősszel induló KÉPZÉS DÁTUMAI: OKTÓBER 5-6., NOVEMBER 9. és NOVEMBER 16. Önkéntes mesélő csapatunk munkáját csoportos és egyéni konzultációs lehetőségekkel, valamint lélekfrissítő és közösségépítő programokkal segítjük.

Ha te is szeretnél jó hangulatú, összetartó mesemondó közösségünkhöz csatlakozni, akkor minél hamarabb, de legkésőbb 2019. JÚNIUS 21-ig juttasd el a jelentkezésedet (ÖNÉLETRAJZODAT és MOTIVÁCIÓS LEVELEDET) a borsos.rita@vilagszepalapitvany.hu e-mail címre. A motivációs leveledben, kérjük, térj ki az alábbi kérdésekre is:

  • Miért szeretnél gyermekvédelemben élő gyerekekkel foglalkozni?
  • Milyen kapcsolatod van a mesékkel?
  • Mit gondolsz, számodra milyen szépségei és nehézségei lehetnek az önkéntes mesélésnek?

AMENNYIBEN A MENTOR PROGRAMUNK TERÜLETÉN NYÍLÓ ÖNKÉNTES LEHETŐSÉGEK IRÁNT ÉRDEKLŐDSZ, KÉRJÜK, KÖVESD FACEBOOK OLDALUNKAT, VAGY LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA ELÉRHETŐSÉGEINK VALAMELYIKÉN.

Ha szeretnél többet megtudni a Világszép Alapítványról, az önkéntességről, vagy kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban, látogass el web és Facebook oldalunkra: www.vilagszepalapitvany.hu és www.facebook.com/vilagszep, vagy keress minket bátran a 70/366-2978-as telefonszámon.

Legyél te is Világszép önkéntes!
Hír
Csak azok a szervezetek kaphatnak jövőre szja 1 százalékos felajánlást, amelyek eljuttatják a NAV-hoz a ’KOZ közleményt május 31-ig.
Hír
A Facebook májusban szigorú átláthatósági szabályokat vezetett be a politikai hirdetésekre vonatkozólag, melyek azonban akár visszaélésekre is lehetőséget adhatnak.
Hír
A Civilizáció koalícióban együttműködő, alulírott civil szervezetek kiállunk a kutatás Alaptörvényben biztosított szabadsága mellett, és szolidaritásunkat fejezzük ki a Magyar ...
Hír
Pótolhatatlannak nevezte a Rákóczi Szövetség rendszerváltozás során és azóta végzett tevékenységét Kövér László, az Országgyűlés elnöke a szervezet fennállásának 30. évforduló ...
Hír
A PILnet küldetése az, hogy a jog kínálta eszközök mindenki számára elérhetővé váljanak. Ennek a célnak az elérése érdekében önkéntes ügyvédeket vonunk be, illetve támogatunk ...
Címkék