Állás
Állás
Önkéntes mesemondók
2019. június 05.


713

Jelentkezési határidő: 2019. június 30.

Legyél te is Világszép önkéntes!

Legyél te is Világszép önkéntes!

Budapest, Miskolc

Igen, ismét itt a lehetőség!!! Eltelt közel egy év és mi újra önkéntes mesemondókat keresünk azért, hogy hétről hétre újabb és újabb varázslatos történetek juthassanak el a gyermekvédelemben élő gyerekekhez, fiatalokhoz. Önkéntes mesemondóink az élőszóval mesélt meséken, a mécseseken és a meseolajon kívül magukkal viszik a nyitottságot, az értő figyelmet és persze sok-sok szeretetet is az alapítványunkkal együttműködő budapesti és diósgyőri gyermekotthonokba.

Örömmel várjuk jelentkezésedet mesemondó csapatunkba, ha elkötelezett vagy a gyermekvédelemben élő gyerekek ügye iránt; szereted a meséket; empatikusnak, elfogadónak érzed magad; és 2020. januárjától kezdődően legalább egy éven keresztül tudsz havi egy estét szánni a gyerekekre és a mesemondásra.

A Világszép önkéntes munkát előzetes ismerkedés és alapos, sokrétű felkészítő képzés előzi meg, melynek elvégzése feltétele a mesemondóinkhoz való csatlakozásnak. Az idei, ősszel induló KÉPZÉS DÁTUMAI: OKTÓBER 5-6., NOVEMBER 9. és NOVEMBER 16. Önkéntes mesélő csapatunk munkáját csoportos és egyéni konzultációs lehetőségekkel, valamint lélekfrissítő és közösségépítő programokkal segítjük.

Ha te is szeretnél jó hangulatú, összetartó mesemondó közösségünkhöz csatlakozni, akkor minél hamarabb, de legkésőbb 2019. JÚNIUS 21-ig juttasd el a jelentkezésedet (ÖNÉLETRAJZODAT és MOTIVÁCIÓS LEVELEDET) a borsos.rita@vilagszepalapitvany.hu e-mail címre. A motivációs leveledben, kérjük, térj ki az alábbi kérdésekre is:

  • Miért szeretnél gyermekvédelemben élő gyerekekkel foglalkozni?
  • Milyen kapcsolatod van a mesékkel?
  • Mit gondolsz, számodra milyen szépségei és nehézségei lehetnek az önkéntes mesélésnek?

AMENNYIBEN A MENTOR PROGRAMUNK TERÜLETÉN NYÍLÓ ÖNKÉNTES LEHETŐSÉGEK IRÁNT ÉRDEKLŐDSZ, KÉRJÜK, KÖVESD FACEBOOK OLDALUNKAT, VAGY LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA ELÉRHETŐSÉGEINK VALAMELYIKÉN.

Ha szeretnél többet megtudni a Világszép Alapítványról, az önkéntességről, vagy kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban, látogass el web és Facebook oldalunkra: www.vilagszepalapitvany.hu és www.facebook.com/vilagszep, vagy keress minket bátran a 70/366-2978-as telefonszámon.

Legyél te is Világszép önkéntes!
Hír
A 17KOZ és a 19MKOZ Közlemény elérhető az Adóhivatal honlapján
Hír
Noha a rendszer már több mint 5 éve működik jelenlegi formájában, a CIC-ek eredményességéről, hatékonyságáról kevés a visszajelzés.
Hír
A pozitív élmények, adott esetben a nevetés, a jókedv elősegítik a gyógyulást, ebben ma már a legtöbb szakember egyetért. Az élményterápiás alkalmak ilyen pozitív hatást válta ...
Hír
Meglepetésre nem kettő, hanem négy hónappal tolják ki a korábban érvényben lévő határidőt a banki adategyeztetés elvégzésére, pedig a Bankszövetség is csak szeptember 30-ig ké ...
Hír
Az Alapítványi és Magániskolák Egyesülete közleményt írt azok után, hogy a 2020-as tanévtől megszüntetné a kormányzat a magántanulói státuszt. Helyette egyéni munkarendet veze ...
Címkék