Állások

Dolgozni, önkénteskedni szeretne a nonprofit szektorban, vagy gyakornoki helyet keres? Akkor jó helyen jár, itt megtalálja az éppen aktuális felhívásokat, hirdetéseket. Vagy ha éppen az Ön szervezete keres új munkatársat vagy segítő kezet, vagy vállalatának, intézményének civil szakemberre van szüksége, akkor is jó helyen van! Hirdetése itt fog megjelenni. Ha hirdetni szeretne, akkor a hirdetes@niok.hu címen jelentkezhet. Az álláshirdetés feladása civil szervezeteknek ingyenes!

2017. július 25.
A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet munkatársat keres.
2017. július 25.
Az Amnesty International munkatársat keres
2017. július 25.
A YFU Hungary – Fiatalok a Megértésért Magyarországi Egyesülete - budapesti csapatába marketing és tréning koordinátort keres.
2017. július 25.
A Chabad Lubavics Alapítvány pályázati asszisztenst keres!
2017. július 14.
A Mosoly Alapítvány főállású fundraising koordinátort keres
2017. július 13.
A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete utcai szociális munkás munkatársat keres
2017. július 13.
A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete munkatársat keres
Állás
2017. július 12.
A budapesti Csodavár Korai Fejlesztő Centrum működésének elindítása céljából munkatársat keres KONDUKTOR munkakörbe.
2017. július 12.
A budapesti Csodavár Korai Fejlesztő Centrum működésének elindítása céljából munkatársat keres GYÓGYPEDAGÓGUS – SZOMATOPEDAGÓGIA szakirány -munkakörbe.
2017. július 12.
A budapesti Csodavár Korai Fejlesztő Centrum működésének elindítása céljából munkatársat keres GYÓGYPEDAGÓGUS – AUTIZMUS SPEKTRUMZAVAR szakirány -munkakörbe.
Állás
2017. július 12.
A budapesti Csodavár Korai Fejlesztő Centrum működésének elindítása céljából munkatársat keres GYÓGYTORNÁSZ munkakörbe.
2017. július 11.
A Jezsuita Rend fenntartásában működő, kispesti székhelyű Jezsuita Roma Szakkollégium (www.jrsz.hu) részmunkaidős (napi 6 órás) munkatársat keres pályázati asszisztensi és könyvelési feladatok ellátására az alábbiak szerint:
Állás
2017. július 10.
A Van Helyed Alapítvány által üzemeltetett budapesti Van Helyed Stúdió +ba házvezetőt keresünk.
2017. július 07.
A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet szociális segítő munkatársat keres
2017. július 07.
A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet munkatársat keres.

A Tudástár frissítésében dr. Tarczay Áron ügyvéd nyújt segítséget szerkesztőségünknek.


Hír
A kormány több ponton továbbfejleszti a hajléktalanellátásban a téli időszakra, az úgynevezett krízisidőszakra való felkészülés intézményes rendszerét - jelentette be az Ember ...
Hír
2017-ben a részvevő civilek közül összesen 45 szervezet érte el az egymillió forintos álomösszeget, amely jellemzően párszáz vagy párezres felajánlásokból gyűlt össze, ezzel i ...
Hír
Ötmilliárd forint támogatásra pályázhatnak szociális és gyermekvédelmi szakellátást nyújtó egyházi és civil szervezetek - jelentette be Soltész Miklós sajtótájékoztatón. ...
Hír
A Földművelésügyi Minisztérium 70 millió forint értékben támogatja a környezet-és természetvédelmi céllal létrejött, Magyarországon bejegyzett közhasznú társadalmi szervezetek ...
Hír
Felhívás a fogyatékos személyek érdekvédelmét ellátó civil szervezeteknek, hogy jelöljenek tagot az újjáalakuló Országos Fogyatékosságügyi Tanácsba.
Címkék