Várjuk észrevételeit, kérdéseit!


Hegyes Ferenc: hírek, állások, pályázatok, Tudástár, Civil Kalendárium, kiadványok, képzések, események, általános kérdések a portálra vonatkozóan

A portálon megjelentetni kívánt hírek, információk küldése: nonprofit@niok.hu

Kellemes és hasznos böngészést kívánunk!* * *


A nonprofit.hu-t a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány tartja fenn, elsősorban a Global NRG Zrt., Egyesült Államok Budapesti Nagykövetsége, a Köztársasági Elnöki Hivatal és az IMEDIA Kft. támogatásával. Korábban az oldal elindítását és működtetését a Soros Alapítvány, valamint az Open Society Institute támogatta.

A NIOK-ot 1993-ban alakította a Nonprofit Kutatócsoport azzal a céllal, hogy a civil társadalom Magyarországon a nonprofit szervezetek munkája által is erősebbé váljon, és kialakuljon egy háttérbázis, mely a nonprofit szervezetek hosszú távú működését elősegíti. A NIOK olyan programokat alakít ki, amelyek a szervezetek munkáját, annak szakszerűségét és eredményességét javítják.

Hogy mit takarnak ezek a programok, a www.niok.hu oldalon részletes információt találhat, vagy személyesen az alábbi elérhetőségeken fordulhat hozzánk:

Tel.: 1/ 315-3151
E-mail: kapcsolat@niok.hu

Cím: 1122 Budapest, Maros utca 23-25. félemelet 1.

A www.nonprofit.hu portál kialakításával egy olyan kapcsolódási felületet kívántunk létrehozni civil szervezetek munkatársai illetve a civil társadalommal kapcsolatban állók számára, amely biztosítja a napi munkához szükséges információforrást. Kérdéseivel, információval járuljon hozzá Ön is, hogy a portál egyre jobb és hasznosabb legyen.

* * *

NIOK Alapítvány - Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány

Kuratórium elnöke: Jellen Kornél
Kuratórium tagjai: Kirschner Péter, Liptay Gabriella, Marschall Miklós, Scsaurszky Tamás, Varga Éva

Bejegyzés: Fővárosi Bíróság
Bejegyzés száma: 4758
Adószám: 18063710-2-43

Büszkék vagyunk rá, hogy itthonról és külföldről is támogatott-, etikus adománygyűjtő szervezet vagyunk