<< 2019. November >>

Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:1901, a 2019. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

Egészségfejlesztési Civil Expo - Az egészség összeköt

11
még 11 nap
2019. nov. 29.

Esemény

Hiánypótló összefogásra hívjuk a magyar civil szervezetek képviselőit. Egészségtudományi egyetemként az egészségünk megőrzését, annak helyreállítását kiemelt prioritásként kezeljük a Semmelweis Egyetemen.

Stratégiai tervezés – Képzés a Közélet Iskolájában

11
még 11 nap
2019. nov. 29.

Képzés

A stratégiai működés abban segít, hogy célirányosan működjön egy szervezet, hogy ledobja az kiüresedett, már terhes szokásokat, hogy fejlődjön és sikereket érjen el a csoport, és hogy motiváltak maradjanak a tagok.

Használd ki még jobban az Excel lehetőségeit!

10
még 10 nap
2019. nov. 28.

Képzés

Rendszeresen, alapszinten használod az Excelt, de szeretnéd még jobban kihasználni a program lehetőségeit? 3 alkalmas ingyenes Excel tanfolyam indul a Morgan Stanley támogatásával.

ERASMUS+ köznevelési információs napok

7
még 7 nap
2019. nov. 25.

Képzés

A Tempus Közalapítvány ismét információs napokat tart a köznevelési, szakképzési, felsőoktatási, felnőtt tanulási és ifjúsági szektorok munkatársai számára Budapesten és vidéken.

CIVIL (NONPROFIT) SZERVEZETEK 2019-2020 - Működés, Számvitel, Adózás, Év végi feladatok

7
még 7 nap
2019. nov. 25.

Képzés

A konferencián kiderül, hogyan kapcsolódnak az adózási és számviteli előírások a szervezetek napi feladataihoz, mit mutatnak a számok a végzett tevékenységükről. A szervezetek mindennapjaiból vett példákon keresztül ismertetjük, hogy mire kell figyelni egy döntés meghozatalánál a jog, az adózás és a számvitel oldaláról.

Good Impact 2020

6
még 6 nap
2019. nov. 24.

Pályázat

Pályázat civil szervezetek számára a Good Impacten való részvételre.

2019. évi Közösségi Díj a Hagyományos Termékekért (KDHT)

4
még 4 nap
2019. nov. 22.

Pályázat

A „Közösségi Díj a Hagyományos Termékekért” (KDHT) 2019 pályázat célja a hagyományos és tájjellegű termékek piacra jutásának elősegítése, a fogyasztók körében való népszerűsítése érdekében kimagasló tevékenységet folytató közösségek elismerése és példaképül állítása.

Prezentációs készség fejlesztése

3
még 3 nap
2019. nov. 21.

Képzés

Kedves civil szervezeti képviselők! Szeretettel ajánljuk figyelmükbe novemberi ingyenes egynapos képzésünket, amely a Prezentációs készség fejlesztése területét járja körül.

A Prezentációs készség fejlesztése

3
még 3 nap
2019. nov. 21.

Képzés

A képzés célja, hogy az előadói helyzetekbe kerülő személyeket felkészítse a sikeres prezentációk megtartására a sikert befolyásoló tényezők tudatosításával

Időgazdálkodás

1
még 1 nap
2019. nov. 19.

Képzés

Kedves civil szervezeti képviselők! Szeretettel ajánljuk figyelmükbe novemberi ingyenes egynapos képzésünket, amely az Időgazdálkodás területét járja körül.

Erősödő Civil Közösségek

2019. nov. 18.

Pályázat

Az Emberség Erejével Alapítvány a Nyílt Társadalom Alapítványokkal együttműködésben idén is meghirdeti az Erősödő Civil Közösségek támogatási programot a dél-dunántúli régió (Baranya, Somogy és Tolna megye) civil szerveződései, közösségei számára, mintegy 100 millió forintos keretösszeggel, november 18-i leadási határidővel.

Jön a Sportmarketing Díj!

2019. nov. 15.

Pályázat

A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata idén egy hiánypótló kezdeményezést indít útjára hazánkban, megszervezi az első, magyar Sportmarketing Díjat.

Elsőként lakhatás

2019. nov. 15.

Pályázat

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.

Pályázati felhívás telefonhívással támogatható adománygyűjtő rendszer használatára közhasznú szervezeteknek

2019. nov. 12.

Pályázat

A NIOK Alapítvány a hazai mobil- és távközlési szolgáltatókkal (Magyar Telekom Nyrt., Telenor Magyarország Zrt., Vodafone Magyarország Zrt., Invitel Távközlési Zrt.) partnerségben működteti a „13600” adománygyűjtő hívószámot, melyen keresztül közhasznú jogállással rendelkező szervezeteket támogathatnak az adományozók.

80 éves az OMIKE Művészakciója

2019. nov. 11.

Esemény

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége tisztelettel meghívja Önt és kísérőjét az OMIKE 80 éves Művészakciójára emlékező rendezvényére november 11-én a Goldmark terembe

Ön választ, mi segítünk

2019. nov. 11.

Pályázat

A TESCO-GLOBALZrt. az Effekteam Egyesület közreműködésével hetedik alkalommal hirdeti meg Ön választ, mi segítünk című pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása.

Digitális Esély 2019

2019. nov. 7.

Pályázat

A Magyarországon most meghirdetett pályázat célja a hátrányos helyzetben lévő gyermekek, fiatalok infokommunikációs felzárkózásának és digitális oktatásának támogatása.

Pályázat az Örökség serlegre

2019. nov. 1.

Pályázat

A Falvak Kultúrájáért Alapítvány és a Magyarország Felfedezői Szövetség pályázatot hirdet az Örökség serleg elismerés odaítélésére.

<< 2019. November >>