Stratégiai tervezés képzés a Közélet Iskolájában

A rendszeres stratégiai tervezés segít abban, hogy célirányosan működjön egy szervezet, hogy ledobja a kiüresedett, már terhes szokásokat, hogy fejlődjön és sikereket érjen el a csoport, és hogy motiváltak maradjanak a tagok.

Pro Filii Alapítvány - pályázat 2024 első negyedév

A Pro Filii Alapítvány pályázatot hirdet civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek számára olyan közösségi célokat szolgáló, közérdekű, vagy humánus okokból megvalósítandó tevékenységek, civil kezdeményezések támogatására.

Pályázat Diabéteszes Gyerekeknek

Olyan 6-14 éves gyerekek munkáit várjuk, akik diabétesszel élnek és szívesen papírra vetnék érzéseiket, megéléseiket. A nyeremény egy 3 napos balatonfüredi tábor szakemberek vezényletével, de a játékos tanulás mellett természetesen a pihenésen lesz a hangsúly. :)

Additional activities for the European Partnership for a climate neutral, sustainable and productive Blue Economy

This topic is for the continuation of the Sustainable Blue Economy Partnership (SBEP), i.e. EU contribution in WP 2023-2024. The second instalment of the partnership is expected to contribute to all expected outcomes specified in topic HORIZON-CL6-2022-GOVERNANCE-01-02: European Partnership for a climate-neutral, sustainable and productive Blue Economy, for continuation and new development of activities.

Fővárosi Szolidaritási Alap 2023

A Fővárosi Szociális Közalapítvány közzétette a Fővárosi Szolidaritási Alap 2023 c. pályázati felhívását

Pályázat civil szervezetek számára térítésmentes piackutatásra

Az Opinio Institute Kft. térítésmentes piackutatási szolgáltatást ajánl fel egy civil szervezet számára. A pályázat célja, hogy egy civil szervezet társadalmi célú munkáját segítő, azt támogató kutatást végezhessen működési területével kapcsolatban.

Hatrészes videós leckesorozat az online ügyintézési rendszerekről

A rohamosan gyorsuló digitalizáció velejárója a hivatalos adminisztráció és hétköznapi ügyintézés online felületekre történő fokozatos átszervezése. Az adóhatósági ügyintézés mellett a céges ügyek bonyolításához szükséges oldalak is egyre több lehetőséget adnak a személyes ügyintézést kiváltó elektronikus, számítástechnikai eszközzel megoldható adminisztrációhoz.

Richter Témapályázat 2024

A pályázat célja a Társaság stratégiai irányaihoz, belső K+F+I tevékenységéhez kapcsolódó, nemzetközi színvonalú innovációk támogatása, a pályázókkal kölcsönös előnyöket kínáló kommunikáció kialakítása és a kutatási eredmények gyakorlati megvalósításának elősegítése.

V4 Gen Mini Grants

The new V4 Gen Mini-Grant supports short-term mobility of youth in the age group 12–30. Help us promote democratic values, civic participation, and cross-border dialog among young people. Apply to share your ideas, meet neighbors, make new friends, and gain new skills and experience!

Közös Értékeink Program Akciópályázat felhívás

Az akciópályázat keretében rövid kampányok és akciók megvalósítására lehet pályázni. Olyan aktuális társadalmi problémákra reagáló terveket vár a kiíró, amelyek elősegítik, hogy mindannyian élhessünk az Európai Unióban garantált jogainkkal.

Civic Education Small Grants

A Közép-Európa Program jogállamisági tevékenysége (CEP ROLA), amelyet a Dexis Consulting Group (Dexis) hajt végre az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségének (USAID) megbízásából, olyan kreatív, helyi kezdeményezéseket kíván támogatni Bulgáriában, Magyarországon és Lengyelországban, amelyek a jogállamisági kérdéseket érthetőbbé teszik az állampolgárok számára.

Pécsi Eszter tanári díj

Pécsi Eszterről, az első magyar mérnöknőről elnevezett, jelentős pénzjutalommal járó tanári díjat alapított a BME mellett működő Pro Progressio alapítvány.