A jövő iskolakertje

A pályázat célja, hogy az iskolakertet működtető közösségek gyermekeit gondolkodásra, tervezésre késztessük és inspiráljuk őket saját elképzeléseik, igényeik, terveik megfogalmazására.

Kárpátok Civil Innovációs Díj -Pályázati felhívás

A díj által lehetőséget kívánnak nyújtani vidéki térségekben működő civil szervezeteknek, hogy bemutathassák az elmúlt két évben megvalósított innovatív közösségi alapú kezdeményezéseiket.

Déryné program - Barangoló alprogram

Könnyen utaztatható, magas minőségű, leginkább a középiskolás korosztálynak szóló előadások létrehozása, amelyek jelentős mértékben foglalkoztatnak pályakezdő, a színházi működésben résztvevő alkotókat

Európai Értékek Nyomában

A hazai társadalom számára olyan ötletek, javaslatok, inspirációs források bemutatása, amelyek alkalmazásával a civil szervezetek és közösségek eredményesebb munkát tudnak végezni a program fenti, átfogó céljához kapcsolódó területeken

Alkotópályázat gyerekeknek, fiataloknak

A BMSZKI idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját. Ebből az alkalomból alkotópályázatot hirdetünk gyermekek és fiatalok számára. Célunk, hogy megszólítsuk a gyerekeket, fiatalokat és a velük foglalkozó felnőtteket, hogy gondolkodjanak, az otthonról és az otthontalanságról.

Kedvezményre szolgáló igazolás kiadása

Társaságoknak, egyéni vállalkozóknak: adó illetve adóalap csökkentés kedvezményre való igazolás kiadása közhasznú jogosultság esetén.

V4 Gen Mini Grants

The new V4 Gen Mini-Grant supports short-term mobility of youth in the age group 12–30. Help us promote democratic values, civic participation, and cross-border dialog among young people. Apply to share your ideas, meet neighbors, make new friends, and gain new skills and experience!

Közös Értékeink Program Akciópályázat felhívás

Az akciópályázat keretében rövid kampányok és akciók megvalósítására lehet pályázni. Olyan aktuális társadalmi problémákra reagáló terveket vár a kiíró, amelyek elősegítik, hogy mindannyian élhessünk az Európai Unióban garantált jogainkkal.

Pécsi Eszter tanári díj

Pécsi Eszterről, az első magyar mérnöknőről elnevezett, jelentős pénzjutalommal járó tanári díjat alapított a BME mellett működő Pro Progressio alapítvány.

Hatrészes videós leckesorozat az online ügyintézési rendszerekről

A rohamosan gyorsuló digitalizáció velejárója a hivatalos adminisztráció és hétköznapi ügyintézés online felületekre történő fokozatos átszervezése. Az adóhatósági ügyintézés mellett a céges ügyek bonyolításához szükséges oldalak is egyre több lehetőséget adnak a személyes ügyintézést kiváltó elektronikus, számítástechnikai eszközzel megoldható adminisztrációhoz.

Civic Education Small Grants

A Közép-Európa Program jogállamisági tevékenysége (CEP ROLA), amelyet a Dexis Consulting Group (Dexis) hajt végre az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségének (USAID) megbízásából, olyan kreatív, helyi kezdeményezéseket kíván támogatni Bulgáriában, Magyarországon és Lengyelországban, amelyek a jogállamisági kérdéseket érthetőbbé teszik az állampolgárok számára.