A lélek öröme

Pályázatot hirdet a Gyermekjóléti Alapítvány A lélek öröme címmel A közös éneklés öröme című országos pályázatához kapcsolódóan

Új felhívások a Városi Civil Alap keretében

Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból „A Városi Civil Alap keretében civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram pályázati kiírásai.

Social media kommunikáció civil szervezeteknek

Hogyan jelenjünk meg hatékonyan a közösségi médiában, a Facebookon és az Instagramon? Kell-e fizetett hirdetéseket használnunk a kommunikációnk során? Ha igen, hogyan tervezzünk hatékonyan célcsoportot?

Partnerségi együttműködések az ifjúsági területen (KA220-YOU)

Az együttműködést célzó partnerségek keretében a résztvevő szervezetek nemzetközi együttműködések terén szerezhetnek tapasztalatot, erősíthetik kapacitásukat és magas minőségű innovatív módszereket ismerhetnek meg és dolgozhatnak ki.

Használd ki még jobban az Excel lehetőségeit!

Ezúttal a szokásosnál kicsit hamarabb, két hét múlva hétfőn folytatjuk Excel sorozatunkat, a Morgan Stanley önkéntes szakértőinek támogatásával. A részvétel továbbra is ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Mit nyújt a CivilTech program?

A CivilTech program keretében adományként vagy jelentős kedvezménnyel juthattok hozzá a legnagyobb szoftvergyártók (Microsoft, Google, Adobe, stb.) termékeihez!

Online kommunikációs stratégia civil szervezeteknek

Hogyan használható fel az online világ egy szervezet célkitűzéseinek elérésére? Milyen eszközökkel lehet megjelenni a Google keresőben? Hogyan tudhatjuk meg, hogy mire gondolnak az online kereső emberek? Milyen egy hatékony weboldal?

Ifjúságsegítők mobilitása (KA153-YOU)

Szakmai fejlődést biztosító tevékenységek és hálózatépítés ifjúságsegítőknek. Célja a minőségfejlesztés támogatása az ifjúsági munka területén, különösen az ifjúsági szervezetek és/vagy egyéb érintett szereplők közötti együttműködés révén.

Ifjúsági csereprogram (KA152-YOU)

A pályázattípus különböző országokból érkező 13-30 év közötti fiatalok csoportjainak teremt lehetőséget a találkozásra és az egymástól való tanulásra egy adott tematika mentén (5-21 napig).

Ifjúsági részvételi tevékenységek (KA154-YOU)

A pályázattípus keretében helyi, nemzeti vagy nemzetközi projektek valósíthatók meg ifjúsági szervezetek és fiatalok informális csoportjainak részvételével, melyek célja, hogy elősegítsék a fiatalok aktív részvételét.