Ha fontos neked, hogy minél több friss, releváns és nélkülözhetetlen tartalom eljusson a civil szervezetekhez, járulj hozzá a nonprofit.hu működéséhez.

A nonprofit.hu több mint 20 éve, kiszámíthatóan szolgálja a civil szektort.  A fejlődéséhez és a folyamatos működéséhez támogatóink hozzájárulása, a NIOK és önkénteseinek elkötelezettsége, állhatatossága kellett.

Nincs ez másképp a jövőben sem: a NIOK-nál mi elkötelezettek vagyunk a civil szervezetek információs szolgálatára, de ehhez szükségünk van a támogatásodra!

Miért szükséges a támogatás?

Ma, amikor a civil szervezetek helyzete egyre nehezebb, különösen fontos, hogy legyen egy független, megbízható, ingyenes információforrás, amelyre a civil szervezetek nap mint nap számíthatnak. Évente több mint ezer friss tartalmat jelentetünk meg, állandó cikkeinket folyamatosan frissítjük.

Csatlakozz hozzánk, segíts abban, hogy a civil szervezetek munkájához szükséges információk széles körét szolgáltathassuk mindenkinek, még a legkisebb civil szervezetnek is!

Mire fordítjuk támogatásodat?

A nonprofit.hu működtetése folyamatos feladatokkal jár. Ingyenesen nyújtjuk már több mint 20 éve minden nonprofit szervezetnek, minden civilnek.

Az technikai fenntartás, aktuális információk szerkesztése, hírlevél összeállítása mellett fontosnak tartjuk, hogy a Tudástár információi aktuálisak legyenek: a mindennapi, jogi tudnivalókat rendszeresen frissíteni tudjuk, emellett figyelni tudjunk arra, mi van a levegőben, és aktuálisan fontos témákkal is foglalkozzunk.

Támogasd a nonprofit.hu-t, hogy a jövőben is a civil szervezetek munkájához szükséges információk széles körét szolgáltassuk ingyenesen, magas színvonalon!

Köszönjünk, hogy továbbra is velünk maradsz, köszönjük támogatásodat!