Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Ha fontos neked, hogy minél több friss, releváns és nélkülözhetetlen tartalom eljusson a civil szervezetekhez, járulj hozzá a nonprofit.hu működéséhez.

A nonprofit.hu több mint 20 éve, kiszámíthatóan szolgálja a civil szektort.  A fejlődéséhez és a folyamatos működéséhez támogatóink hozzájárulása, a NIOK és önkénteseinek elkötelezettsége, állhatatossága kellett.

Nincs ez másképp a jövőben sem: a NIOK-nál mi elkötelezettek vagyunk a civil szervezetek információs szolgálatára, de ehhez szükségünk van a támogatásodra!

Miért szükséges a támogatás?

Ma, amikor a civil szervezetek helyzete egyre nehezebb, különösen fontos, hogy legyen egy független, megbízható, ingyenes információforrás, amelyre a civil szervezetek nap mint nap számíthatnak. Évente több mint ezer friss tartalmat jelentetünk meg, állandó cikkeinket folyamatosan frissítjük.

Csatlakozz hozzánk, segíts abban, hogy a civil szervezetek munkájához szükséges információk széles körét szolgáltathassuk mindenkinek, még a legkisebb civil szervezetnek is!

Mire fordítjuk támogatásodat?

A nonprofit.hu működtetése folyamatos feladatokkal jár. Ingyenesen nyújtjuk már több mint 20 éve minden nonprofit szervezetnek, minden civilnek.

Az technikai fenntartás, aktuális információk szerkesztése, hírlevél összeállítása mellett fontosnak tartjuk, hogy a Tudástár információi aktuálisak legyenek: a mindennapi, jogi tudnivalókat rendszeresen frissíteni tudjuk, emellett figyelni tudjunk arra, mi van a levegőben, és aktuálisan fontos témákkal is foglalkozzunk.

Támogasd a nonprofit.hu-t, hogy a jövőben is a civil szervezetek munkájához szükséges információk széles körét szolgáltassuk ingyenesen, magas színvonalon!

Köszönjünk, hogy továbbra is velünk maradsz, köszönjük támogatásodat!