A nonprofit.hu nagykorú lett. A fejlődéséhez és a folyamatos működéséhez támogatóink hozzájárulása, a NIOK és önkénteseinek elkötelezettsége, állhatatossága kellett.

Nincs ez másképp a jövőben sem: a NIOK-nál mi készen állunk a következő 18 évre, támogatónak pedig téged is hívunk!

Miért szükséges a támogatás?

Ma, amikor a civil szervezetek helyzete egyre nehezebb, különösen fontos, hogy legyen független, megbízható, ingyenes információforrás, amely kiszámíthatóan működik, nem befolyásolja a külső források elérhetősége.

Csatlakozz hozzánk, segíts abban, hogy a civil szervezetek munkájához szükséges információk széles körét szolgáltathassuk Mindenkinek, még a legkisebb civil szervezetnek is!

Mire fordítjuk támogatásodat?

A nonprofit.hu működtetése folyamatos feladatokkal jár. Ingyenesen nyújtjuk már 18 éve minden nonprofit szervezetnek, minden civilnek.

Az állandó feladatok (technikai fenntartás, aktuális információk szerkesztése, hírlevél összeállítása) mellett fontosnak tartjuk, hogy a Tudástár - amely a leglátogatottabb tartalom - információi aktuálisak legyenek: a mindennapi, jogi tudnivalókat rendszeresen frissíteni tudjuk, emellett figyelni tudjunk arra, mi van a levegőben, és aktuálisan fontos témákkal is foglalkozzunk.

Eddigi eredményeink

Az elmúlt 18 év során

  • közel 11 000 pályázatot, 6 200 általatok feladott állásajánlatot, 6000 a civil szektort érintő hírt jelentettünk meg,
  • 1500 a civil szektor legjobb szakértőitől származó tudásanyagot tettünk közzé, több mint 600 hírlevéllel találkozhattál,
  • közel 10 milliószor kerestétek fel az oldalt
  • és csak a szervezet alapításához szükséges tudnivalókat több mint 300 000-szer olvastátok el

Lehet, hogy Te is itt találtad meg azt a célt, amiért érdemes dolgozni, vagy az induláshoz itt kaptál kedvet és tartalmi segítséget? Reméljük segítettünk, amikor a működtetéssel kapcsolatban kerestél választ pl. adományszervezési, éves beszámolóval, adminisztrációval kapcsolatos kérdésekre!

Segíts minket abban, hogy a jövőben is a civil szervezetek munkájához szükséges információk széles körét szolgáltassuk ingyenesen, magas színvonalon, és segítsük a kapcsolódást - civilekről, nem csak civileknek!

Köszönjünk, hogy továbbra is velünk maradsz, köszönjük támogatásodat!