Közösségi Érték Program a helyi kezdeményezések támogatásáért

A LAFARGE idén is meghirdeti a Közösségi Érték Program pályázatát. A pályázat 2018 óta nyújt egyedülálló lehetőséget a helyi közösségek életkörülményeit, a helybéli lakosság összetartozását, együttműködését erősítő programok megvalósítására.

Közművelődés Kollégiuma nyílt pályázata

A Közművelődés Kollégiuma pályázatot hirdet "Idősek klubja" tevékenységet Magyarországon ellátó szervezetek által megvalósításra kerülő közösségépítő kulturális programok támogatására.

Terézvárosi pályázati felhívás

Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata tematikus pályázatot hirdet a Terézvárosban működő, illetve tevékenységükkel a városrészhez kötődő alapítványok, egyesületek és társadalmi szervezetek részére igényelhető támogatás megszerzésére, a 2022. április 1. – december 31. között megvalósuló programokhoz.

Közösségek egymásért és magukért!

A nyíregyházi Helyi Szálak Közösségi Alapítvány pályázatot hirdet nyíregyházi formális és informális közösségek számára. A Helyi Szálak Közösségi Alapítvány a helyi közösség támogató erejére alapozva jött létre azért, hogy a nyíregyházi ügyekre, problémákra és kezdeményezésekre itt, helyben keressen és találjon megoldást és forrást.

A családok átmeneti otthonai részére külső férőhelyek kialakításához nyújtandó támogatás 2022 / CSÁO2022

A pályázati program célja, hogy támogatást nyújtson a családok átmeneti otthonai, és fenntartói részére annak érdekében, hogy külső férőhelyet tudjanak kialakítani, vásárolni, felújítani, ezzel segítve a szolgáltatás hatékony működtetését, a családok integrálását, a családok kilépését az ellátásból, hozzájárulva az emberkereskedelem áldozatai számára a szolgáltatáshoz történő hozzáféréshez.
Még több pályázat