Van esély alapítvány pályázati felhívása

A Van Esély Alapítvány pályázatot hirdet hajléktalan és súlyosan bizonytalan lakhatásban élő egyének és családok komplex támogatására, a hajléktalanságból való kilépés érdekében.

Pályázat az ERA-NET COFUND és EJP COFUND programok közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek támogatására

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja, hogy az EU Horizont 2020 kutatási és innovációs keretprogram által társfinanszírozott és az NKFI Hivatal részvételével zajló ERA-NET COFUND, illetve European Joint Programme COFUND (EJP COFUND) programok közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek számára a hazai finanszírozási keretet biztosítsa.

Felelős Társadalomért Program

A KPMG 2021-ben újra meghirdeti „Felelős Társadalomért Program” pályázati programját, amelynek célja az egészségügy, az oktatás vagy a környezeti fenntarthatóság területén működő közhasznú szervezetek fenntartható, hatékony és átlátható működésének támogatása.

Kultúrháló Program

Jelen felhívásra olyan projektek jelentkezését várjuk, amelyek a későbbiek során egyfajta kulturális minőségfejlesztés keretében aktív hálózatba kapcsolódhatnak, hogy éves programkínálatukkal támogassák az egész régió gazdasági-turisztikai újrapozícionálását.

Közművelődés Kollégiuma nyílt pályázata

Pályázati cél: Kétezer fő alatti magyarországi kistelepülések értékmentő-értékteremtő közösségei létrehozásának, valamint közművelődési szakmai tevékenységek megvalósításának a támogatása.
Még több pályázat