Új felhívások a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében

Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében 2022. évben meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram pályázati kiírásai.

Európai Örökség Napok Történetek

A pályázat célja, hogy összegyűjtsék azokat a történeteket, amelyek betekintést nyújtanak a helyi közösségek európai nézőpontú örökségkezelésébe.

SozialMarie Pályázati felhívás 2022

A SozialMarie – Prize for social innovation – idén 18. alkalommal kerül meghirdetésre: kipróbált, bevált, hatékony társadalmi innovációkat keresünk Közép- és Kelet-Európa minden szektorából.

Civil Díj pályázati felhívás

A NIOK Alapítvány meghívja a civil szervezeteket, hogy pályázzanak a Civil Díjra. A program keretében olyan kezdeményezéseket, programokat, projekteket díjazunk, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el.

A magyar-marokkói alkalmazott kutatás-fejlesztési együttműködési programban való magyar részvétel támogatása

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett pályázati felhívás célja, hogy kiszámítható forrást biztosítson a magyar gazdaság innovációjának ösztönzésére, és lehetővé tegye a gazdaság és a társadalmi élet területein hasznosuló kutatás-fejlesztés erősítését, a hazai és külföldi kutatási eredmények hasznosítását, az innovációs infrastruktúra és annak körébe tartozó szolgáltató tevékenységek fejlesztését.

Auchan pályázat

Az Auchan Alapítvány pályázatot hirdet és 2022 tavaszán összesen 50 000 euróval (cca. 18 millió forinttal) kívánja segíteni az élelmezés terén előremutató projekteket.

Tavaszi Zsongás – pályázati felhívás

A Tavaszi Zsongás egy idén induló új közösségi/követes adománygyűjtő program, elsősorban kis marketing költségvetéssel rendelkező civil szervezetek számára.
Még több pályázat