Útmutatók

Vállalati adományok gyűjtése

A civil - vállalati partnerségek sokféleképpen erősíthetik a szervezetek tevékenységeit: a vállalati pénzbeni vagy természetbeni adományok felhasználásával nagyobb hatást, több kedvezményezettet érhetünk el és támogathatunk. A vállalatok dolgozói szakértelmükkel, lelkes részvételükkel segíthetik a programjainkat, és a közös együttműködésnek sokszor sokkal nagyobb kommunikációs ereje is van. De hogyan építsük fel a vállalati kapcsolatokat? Mitől lesz hatékony és élő a vállalati partnerségünk?

Iratminták

GYIK

Rendszeres adományozók bevonása

A rendszeres adományozók egy civil szervezet pénzügyi fenntarthatóságának és több lábon állásának egyik kiemelten fontos pillérei lehetnek. Minél többen támogatják szervezeteteket rendszeresen, annál kiszámíthatóbb lesz a finanszírozásotok, ami óriási előnyt jelent a tervezésben is.

Adománygyűjtés eseményeken

Az eseményekhez kapcsolódó adománygyűjtés a forrásteremtés egyik legizgalmasabb módja. Az adománygyűjtés nagyon sokféle eseményhez kapcsolódhat - fontos azonban, hogy megtaláljátok, mi illik leginkább hozzátok, a szervezethez és a gyűjtés céljaihoz.