Asszisztens

2019. július 31.

Jelentkezési határidő: 2019. agusztus 20.

A Világszép Alapítvány Létra Klubja zökkenőmentes működésének biztosításához kedves, talpraesett, az adminisztrációs feladatokat kedvelő asszisztenst keres.

A Világszép Alapítvány Létra Klubja zökkenőmentes működésének biztosításához kedves, talpraesett, az adminisztrációs feladatokat kedvelő asszisztenst keres.

Inkluzív szemléletű közösségi terünk, a Létra Klub 2019. tavaszán nyitotta meg kapuit Budapesten, a XII. kerületben. Ezt a sokszínű, nyüzsgő „csomópontot” a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekekért tevékenykedő Világszép Alapítvány alapítói és munkatársai álmodták meg és hívták életre. A Létra Klubban innovatív foglalkozások által kínálunk tartalmas időtöltést a családból és gyermekotthonból érkező gyerekek számára.

A Létra Klub zökkenőmentes működésének biztosításához most egy kedves, talpraesett, gyerekekkel és felnőttekkel is könnyedén kapcsolatot teremtő, az adminisztrációs feladatokat kedvelő asszisztenst keresünk. Akkor ajánljuk neked ezt a pozíciót, ha pontosan, precízen, önállóan végzed a munkádat, könnyen feltalálod magad váratlanul adódó helyzetekben, és nagy sodrásban is tudsz türelmes és rugalmas maradni.

Ha csatlakozol hozzánk, a te gondjaidra bízzuk többek között:

  • a szülőkkel, érdeklődőkkel és foglalkozásvezetőkkel való mindennapi kapcsolattartást;
  • a Létra Klubban tartott foglalkozásokra érkező jelentkezések kezelését;
  • a foglalkozásokhoz és rendezvényekhez kapcsolódó legkülönfélébb dokumentumok és táblázatok gondozását;
  • az eszközigények begyűjtését, a beszerzések intézését;
  • a Létra Klub nyitását és zárását, illetve a termek és közös terek előkészítését a foglalkozásokra, rendezvényekre;
  • és számítunk a Létra marketing kampányaiban való aktív közreműködésedre is.

A fenti feladatok ellátása heti 30 órát igényel, jellemzően a délutáni és esti órákban, esetenként hétvégén.  (A teendők zöme hétköznapokra, általában a 15.00 és 20.00 óra közötti időszakra esik.)

Ha szeretnél többet megtudni a Létra Klubról, vagy kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban, keress minket bátran a 70/366-2978-as telefonszámon, vagy látogass el web és Facebook oldalunkra: www.letraklub.hu, www.facebook.com/letraklub.

Ha pedig pont erre a lehetőségre vártál, akkor minél hamarabb, de legkésőbb 2019. augusztus 20-ig juttasd el a jelentkezésedet (önéletrajzodat és motivációs leveledet) a borsos.rita@vilagszepalapitvany.hu e-mail címre. A motivációs leveledben kérjük hivatkozz a „Létra Klub asszisztens” pozícióra.


Címkék
állás, munkavállalás