Állás
Állás
Kommunikációs munkatárs
2015. szeptember 10.


4248

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 14.

Kommunikációs munkatársat keres a Magyar Olimpiai Bizottság

A munkajogviszony időtartama: 3 hónap próbaidőt követően határozatlan idejű munkaviszony
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő
A munkavégzés helye: 1124-Budapest, Csörsz u. 49-51.
A munkakör betölthetőségének időpontja: 2015. október 1.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény rendelkezései az irányadók, bérezés megegyezés szerint, egyéb juttatásokra belső szabályzatok rendelkezései az irányadók. 

Szakmai és egyéb elvárások:

Magyar állampolgárság, büntetlen előélet, szakirányú felsőfokú képesítés, angol nyelv mellett még egy idegen nyelv alapos ismerete (írás, beszéd, fordítás), komoly tapasztalat az online újságírás terén, sport- és olimpiatörténetben való jártasság, Excel és PowerPoint felhasználói szintű ismerete, valamint a közösségi média használatában való jártasság. 

Elvárt egyéni kompetenciák:

Önálló munkavégzés, kiemelkedő íráskészség, jó kapcsolatteremtő készség, csapatmunkára való képesség, kreativitás, elhivatottság, megbízhatóság. 

Előnyt jelent:

Legalább 3-5 év munkatapasztalat a média és a sport területén. 

A jelentkezés módja: postai úton, a Magyar olimpiai Bizottság címére,

Elektronikus úton Siklós Erik marketing és kommunikációs igazgató részére a siklos.erik@mob.hu e-mail címen keresztül 2015. szeptember 14-ig.

 A jelentkezéshez benyújtandó iratok, igazolások:

Fényképes, részletes szakmai önéletrajz, végzettségekről, szakképzettségekről szóló okiratok másolatai, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb információ:

Amit a MOB kínál: innovatív és nyitott légkör, dinamikus környezet, képzési és önképzési lehetőségek.

forrás: mob.hu
Hír
Csak azok a szervezetek kaphatnak jövőre szja 1 százalékos felajánlást, amelyek eljuttatják a NAV-hoz a ’KOZ közleményt május 31-ig.
Hír
A Facebook májusban szigorú átláthatósági szabályokat vezetett be a politikai hirdetésekre vonatkozólag, melyek azonban akár visszaélésekre is lehetőséget adhatnak.
Hír
A Civilizáció koalícióban együttműködő, alulírott civil szervezetek kiállunk a kutatás Alaptörvényben biztosított szabadsága mellett, és szolidaritásunkat fejezzük ki a Magyar ...
Hír
Pótolhatatlannak nevezte a Rákóczi Szövetség rendszerváltozás során és azóta végzett tevékenységét Kövér László, az Országgyűlés elnöke a szervezet fennállásának 30. évforduló ...
Hír
Noha a rendszer már több mint 5 éve működik jelenlegi formájában, a CIC-ek eredményességéről, hatékonyságáról kevés a visszajelzés.
Címkék