Állás
Állás
Kommunikációs munkatárs
2015. szeptember 10.


4416

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 14.

Kommunikációs munkatársat keres a Magyar Olimpiai Bizottság

A munkajogviszony időtartama: 3 hónap próbaidőt követően határozatlan idejű munkaviszony
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő
A munkavégzés helye: 1124-Budapest, Csörsz u. 49-51.
A munkakör betölthetőségének időpontja: 2015. október 1.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény rendelkezései az irányadók, bérezés megegyezés szerint, egyéb juttatásokra belső szabályzatok rendelkezései az irányadók. 

Szakmai és egyéb elvárások:

Magyar állampolgárság, büntetlen előélet, szakirányú felsőfokú képesítés, angol nyelv mellett még egy idegen nyelv alapos ismerete (írás, beszéd, fordítás), komoly tapasztalat az online újságírás terén, sport- és olimpiatörténetben való jártasság, Excel és PowerPoint felhasználói szintű ismerete, valamint a közösségi média használatában való jártasság. 

Elvárt egyéni kompetenciák:

Önálló munkavégzés, kiemelkedő íráskészség, jó kapcsolatteremtő készség, csapatmunkára való képesség, kreativitás, elhivatottság, megbízhatóság. 

Előnyt jelent:

Legalább 3-5 év munkatapasztalat a média és a sport területén. 

A jelentkezés módja: postai úton, a Magyar olimpiai Bizottság címére,

Elektronikus úton Siklós Erik marketing és kommunikációs igazgató részére a siklos.erik@mob.hu e-mail címen keresztül 2015. szeptember 14-ig.

 A jelentkezéshez benyújtandó iratok, igazolások:

Fényképes, részletes szakmai önéletrajz, végzettségekről, szakképzettségekről szóló okiratok másolatai, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb információ:

Amit a MOB kínál: innovatív és nyitott légkör, dinamikus környezet, képzési és önképzési lehetőségek.

forrás: mob.hu
Hír
Idén minden eddiginél korábban kezdődtek el a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pályázatainak előkészítő munkálatai. Ennek eredményeként a kiírás is minden eddiginél korábbra ...
Hír
Az eddigi ötről tíz százalékra emelkedik a civil szervezetek adományok után igényelhető normatív támogatása, amelyre hétfőtől lehet pályázni.
Hír
Jövőre közel kétmilliárd forinttal több pénz jut majd a civil szervezeteknek a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatain keresztül – hangzott el ma délelőtt azon a tájékoztatón, ...
Hír
Az Alapítványi és Magániskolák Egyesülete közleményt írt azok után, hogy a 2020-as tanévtől megszüntetné a kormányzat a magántanulói státuszt. Helyette egyéni munkarendet veze ...
Hír
Csaknem ezer helyi közösség jött létre, valamint számos módszertan valósult meg az aktív közösségi szerepvállalást célzó Cselekvő közösségek projekt keretében az elmúlt három ...
Címkék