Állás
Állás
Megváltozott munkaképességű emberek munkát keresnek
2015. január 21.


3874

Jelentkezési határidő: 2015. december 31.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy számos kiváló szakmai múlttal rendelkező, civilszférában tapasztalatot szerzett megváltozott munkaképességű munkavállaló keres részmunkaidős állást alapítványoknál, egyesületeknél és egyéb nonprofit szervezetnél.

Lelkesedésük és motiváltságuk példaértékű. A megváltozott munkaképességű munkavállalók többsége 4-6 órában szeretne elhelyezkedni. Abban az esetben, ha van kérdése megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásával kapcsolatban, várjuk jelentkezését: Forrás Consulting Kft., 061 788 17 19 telefonszámon vagy cv@forrasconsulting.hu e-mail címen.
Hír
A 17KOZ és a 19MKOZ Közlemény elérhető az Adóhivatal honlapján
Hír
Noha a rendszer már több mint 5 éve működik jelenlegi formájában, a CIC-ek eredményességéről, hatékonyságáról kevés a visszajelzés.
Hír
A pozitív élmények, adott esetben a nevetés, a jókedv elősegítik a gyógyulást, ebben ma már a legtöbb szakember egyetért. Az élményterápiás alkalmak ilyen pozitív hatást válta ...
Hír
Meglepetésre nem kettő, hanem négy hónappal tolják ki a korábban érvényben lévő határidőt a banki adategyeztetés elvégzésére, pedig a Bankszövetség is csak szeptember 30-ig ké ...
Hír
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által koordinált program idei első pályázati felhívásai már elérhetők az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő oldalán.
Címkék