CivilTech
Állás
Állás
Nemzetközi kapcsolatok referens
2016. január 06.


4381

Jelentkezési határidő: 2016. február 15.

Az Antall József Tudásközpont Alapítvány nemzetközi kapcsolatok referenst keres.

Pozíció:

Nemzetközi kapcsolatok referens - transzatlanti kapcsolatok specializáció

Elvárásaink:

  • befejezett egyetemi diploma vagy utolsó éves tanulmányok
  • PhD képzésben való részvétel előnyt jelent
  • felsőfokú angol nyelvtudás
  • nemzetközi kapcsolatok alapos ismerete
  • felhasználói szintű MS Office ismeretek
  • önálló, pontos munkavégzés
  • kitűnő csapatjátékos
  • jó problémamegoldó, tárgyalási és íráskészség

Munkaköri leírás:

Azok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a nemzetközi politikai viszonyok iránt, különös tekintettel az Amerikai Egyesült Államok és más angolszász országok kapcsolataira Magyarországgal. A munka részét képezi az érdeklődési körébe tartozó országok és a Tudásközpont közötti kapcsolatok kiépítése és ápolása, így a különböző nemzetközi intézmények, külföldi alapítványok magyarországi képviseleteivel való együttműködés. Aktívan részt vesz emellett a Transzatlanti iroda felelősségi körébe tartozó rendezvények lebonyolításában, úgymint workshopok, vitaműsorok, előadások szervezésében. Feladatai közé tartozik továbbá a Tudásközpont publikációival kapcsolatos tudományos munkálatokban való részvétel, külpolitikai témájú magyar és idegen nyelvű sajtó figyelése.

Javadalmazás és egyéb juttatások:

Versenyképes fizetés, utazási lehetőség és egyéb juttatások

A munkavégzés helye:

Antall József Tudásközpont
Budapesti Corvinus Egyetem “C” épület
1093 Budapest, Közraktár utca 4-6.

A pályázás menete:

A jelentkezéseket magyar nyelvű fényképes életrajzzal és motivációs levéllel az alábbi címre várjuk: takacs.annamaria@ajtk.hu (e-mail tárgya: Nemzetközi kapcsolatok referens – transzatlanti kapcsolatok specializáció).

A jelentkezés határideje: 2016. február 15.
Hír
A 17KOZ és a 19MKOZ Közlemény elérhető az Adóhivatal honlapján
Hír
Noha a rendszer már több mint 5 éve működik jelenlegi formájában, a CIC-ek eredményességéről, hatékonyságáról kevés a visszajelzés.
Hír
A pozitív élmények, adott esetben a nevetés, a jókedv elősegítik a gyógyulást, ebben ma már a legtöbb szakember egyetért. Az élményterápiás alkalmak ilyen pozitív hatást válta ...
Hír
Meglepetésre nem kettő, hanem négy hónappal tolják ki a korábban érvényben lévő határidőt a banki adategyeztetés elvégzésére, pedig a Bankszövetség is csak szeptember 30-ig ké ...
Hír
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által koordinált program idei első pályázati felhívásai már elérhetők az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő oldalán.
Címkék