Az ART-RAVALÓ művésztrénert keres a 2023/24-es évadára. 

Olyan színházművészetben jártas munkatársat keresünk, aki civilekkel való művészeti munkában tapasztalattal bír, szociálisan érzékeny, valamint szívesen dolgozik egy összeszokott projektcsapattal.

ART-RAVALÓ

Hisszük azt, hogy a sajátélményű kreatív művészi aktivitás, az irodalom, a költészet, a zene, a színjátszás valamint a közösséghez tartozás élménye segíti önmagunk és a körülöttünk lévő világ megértését, fejleszti az önkifejezés képességét, érzékenyít és nem utolsó sorban megtartó erővel bír.

Ezért született az ART-RAVALÓ, a Szubjektív Értékek Alapítvány és a Faktor Terminál Egyesület közös szociális-művészeti projektje hátrányos helyzetű illetve gyermekvédelemben nevelkedett fiatal felnőttek számára. A projektben részt vevő fiatalok kilenc hónapig művészeti és pályaorientációs képzésben vesznek részt. Célunk a fiatalok művészeti tevékenységen keresztül történő személyiségfejlesztése, hosszabb távon pedig a pozitív jövő- és énkép kialakításának, valamint a társadalmi beilleszkedésnek és a sikeres munkavállalásnak az elősegítése.

https://artravalo.com/hu/

Kiket várunk?

Színészek, rendezők, színházi nevelési szakemberek, drámapedagógusok, drámainstruktorok és más, művészeti munkában tapasztalattal és szociális érzékenységgel bíró szakemberek.

Elfoglaltság

A projekt szeptember 1. - 2024. március 1. között; a 12-15 fiatalból álló csapattal folytatott művészeti workshop hetente 3 alkalommal - 9:00 és 14:00 óra között kerül lebonyolításra.

Jelentkezés

Kérjük, hogy a jelentkező előzetesen és részletesen tájékozódjon a honlapunkon keresztül az eddigi munkáinkról, eredményeinkről! Önéletrajzát és motivációs levelét az alábbi e-mail címre továbbítsa: projektartravalo@gmail.com

Minden érdeklődőt arra biztatnánk, hogy mihamarabb adja le jelentkezését.

Várjuk a jelentkezéseket!