Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A DocuSign megérkezett a CivilTech Szoftveradományozási Programba!

A szolgáltatás segítségével a szervezet nem csak kevesebb papírt használ, de rengeteg időt spórol. A programmal helyettesíthető a nyomtatás, szkennelés és sürgősségi levélküldés az aláírást igénylő (jóváhagyás, döntéshozás) folyamatok digitalizálásával.

A DocuSign Standard Edition egy webes szolgáltatás, aminek segítségével használója feltölthet és elküldhet dokumentumokat elektronikus aláírásért. A DocuSign az aláíróknak linkeket küld, akik hozzáadhatják aláírásukat gyakorlatilag bármilyen interneteléréssel rendelkező eszközről. Az aláíróknak nem szükséges DocuSign fiókkal rendelkezniük a dokumentumok aláírásához. A feladó és az aláírók bármikor megtekinthetik, letölthetik, vagy kinyomtathatják a kész dokumentumokat.

Jogosultsági feltételek >>

Az ajánlat örökös DocuSign Standard Edition előfizetést kínál egy felhasználó számára. A licenc évi legfeljebb 100 dokumentum elküldését teszi lehetővé.

A termékről leírást itt talál, ahol meg is rendelheti >>

A CivilTech Szoftveradományozási Programról

A CivilTech Programban nyilvános könyvtárak, illetve közhasznú jogállással rendelkező, vagy szja civil 1% gyűjtésére jogosult alapítványok, egyesületek és nonprofit gazdasági társaságok juthatnak hozzá a legfrissebb jogtiszta (Microsoft, Symantec, Adobe, Google stb.) információtechnológiai (IT) eszközökhöz.

A nagy szoftvercégek adományai a NIOK Alapítvány és a TechSoup közös programjának köszönhetően jutnak el a magyar civilszervezetekhez, amelyek többsége ingyenes, de adminisztrációs díj fejében igényelhető.

Ne hagyja ki, ha fejlesztené, javítaná, esetleg legalizálná információtechnológiai eszközeit! Microsoft termékek, vírusvédelem, tervezői eszközök, akár több mint 90%-kal olcsóbban érhetőek el, mint a piacon.

A programban nem csak hagyományos szoftverek érhetőek el, hanem egyéb hasznos ajánlatok is. Ilyen pl. a FlixBus ajánlata, amely olcsóbb utazást tesz lehetővé a társaság járatain, vagy pl. az Airbnb Társadalmilag hasznos élmények programja, ahol civilszervezetek jeleníthetik meg eseményeiket az Airbnb ügyfeleinek.

Fedezze fel az ajánlatokat a www.civiltech.hu oldalon.