CivilTech
Hírek
Hír
Aranypánt-díj 2018 – Jelöléseket várunk!
2018. február 21.


677


A Roma Sajtóközpont idén immár negyedik alkalommal adja át az Aranypánt-díjat annak a hétköznapi roma hősnek, akit a roma közösség tagjai arra érdemesnek tartanak.

Büszkék vagyunk rá, hogy megalapítottuk Magyarország egyik legnépszerűbb közösségi alapú elismerését, hiszen a döntéshozatalban tavaly több mint harminc ezer ember vett részt.  Aranypánt-díjat elnyerni ezért nagy megtiszteltetés.

Most te is eldöntheted, hogy idén ki legyen az év hétköznapi roma hőse! Jelöld azt a cigány nőt vagy férfit a környezetedből, akire büszke vagy, akit mások is elismernek a tevékenysége és személyisége miatt, aki teszi a dolgát!

Hadd legyen az egész ország büszke rá!

Olyan nem közismert roma személy jelölését várjuk, aki

  • tevékenységével, munkájával elismerést, megbecsülést vívott ki a környezetében (például elismert mesterember, pék, fodrász, pedagógus, mérnök, orvos, stb.)
  • „hétköznapi hős”, tevékenysége nem a roma ügyhöz, érdekérvényesítéshez kötődik
  • feddhetetlen, példamutató életet él
  • nem tisztségviselője egyetlen politikai pártnak, politikai szervezetnek sem
  • elmúlt 20 éves

jelölt személy jellemzését néhány sorban kérjük, ami tartalmazza, hogy milyen tevékenységgel szolgált rá arra, hogy büszkék legyünk rá, illetve a jelölő és a jelölt elérhetőségeit.

Az ajánlásokat a romasajtokozpont@gmail.com címre várjuk, a tárgy mezőbe kérjük beírni: ARANYPÁNT.
2018. február 28-ig várjuk a jelöléseket.

forrás: romasajtokozpont.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása” című (GINOP-5.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Célzott prevenciós programok a szenvedélybetegség megelőzése érdekében” című (EFOP-1.8.7-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Lépj egy fokkal feljebb! - Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása” című (EFOP-3.1.10-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Transznacionális együttműködések” című (EFOP-5.2.2-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet „Fogyatékos emberek otthonában nyújtott i ...
Címkék