Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Az elmúlt időben nehéz helyzetbe kerültek a nonprofit szervezetek, a rezsicsökkentés eltörlése különösen azoknak az alapítványoknak és egyesületeknek jelent óriási terhet, amelyek valamilyen intézményt is fenntartanak, de probléma az is, hogy az így kialakult helyzetben sok kisebb szervezet nem tudja tovább fenntartani irodáját, kisebb rendezvényekhez szükséges termeit. 

A NIOK Alapítvány felajánlja kedvezményesen akadálymentes tréningtermét civil szervezeteknek. Ha képzést, workshopot, találkozót szervezel, és könnyen megközelíthető, kellemes környezetet keresel biztos technikai háttérrel, várunk a Civil Tech Hubban péntektől vasárnapig! A Hubban olyan jó hangulatú, otthonos teret hoztunk létre, amelyet magunk is örömmel használunk, és amelynek technikai felszereltsége hatékonnyá teszi és megkönnyíti a munkát. Bővebb információ: https://www.niok.hu/hub

A kedvezményes lehetőségről tájékoztatás kérhető: kapcsolat@niok.hu.

További lehetőségeket gyűjtöttünk össze coworking iroda és rendezvényhelyszínekből melyeket excel táblázatba rendezve innen tudsz letölteni.

Ha irodádba, termeidbe be tudsz fogadni más nonprofit szervezeteket, írd meg nekünk és feltesszük a listára!

Hozzánk is lehet jönni! Megadom az adatokat!