Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Kedves Civil Barátunk! 

Szeretném felhívni a figyelmedet a www.ffcelok.hu oldalra, illetve felajánlani az oldalon való bemutatkozás lehetőségét.

Miről is van szó?

Az ENSZ összes tagországa 2015-ben fogadta el a Fenntartható Fejlődési Célokat (FFC/SDG). A célok megvalósítását úgy alakították ki, hogy azokért országonként közösen dolgozhasson a tudomány, gazdaság, kormányzat, civil közösségek - jó alapot szolgálva a közös cselekvésre.

A www.ffcelok.hu oldalon megmutatjuk a célokat, a kapcsolódó dokumentumokat illetve azt is, hogy mi civil szervezetek hogyan járulunk hozzá a célok eléréséhez.

Civil szervezeted bemutatkozására lehetőséged van a rövid Adatlap kitöltésével,amit az alábbi linken érsz el: itt, tapasztalatok szerint 10-15 percnél többet nem vesz igénybe a kitöltés.

A  www.ffcelok.hu oldalt a Magyar Természetvédők Szövetsége készítette el több szervezettel közösen - a nemrég megalakult Civil Kerekasztal a Fenntartható Fejlődési Célokért keretében.

Vállaljuk, hogy az adatok felkerülnek a www.ffcelok.hu honlapra, ahol szervezeted  kapcsolódó híreit, információit is megjelentetjük, illetve a közösségi oldalakon megosztjuk.

Kérdéseiddel a horvath.kinga@tff.hu címen, vagy a 70/326 5830 telefonszámon kereshetsz. 

Köszönjük, ha továbbküldöd ismerős szervezetek képviselőinek ezt a levelet, hogy lehetőségük legyen bemutatkozni másoknak is a honlapon.