Hírek
Hír
Megjelentek a Nemzeti Tehetség Program idei első felhívásai
2019. június 19.


329


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által koordinált program idei első pályázati felhívásai már elérhetők az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő oldalán.

Megjelentek a Nemzeti Tehetség Program idei első felhívásai

A kormány kiemelten támogatja a fiatalokat, többek között a Nemzeti Tehetség Programon keresztül is, amely abban segíti őket, hogy kibontakoztathassák a tehetségüket. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által koordinált program idei első pályázati felhívásai már elérhetők az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő oldalán.

A Nemzeti Tehetség Program során pályázni többek között hazai és határon túli magyar nyelvű szakkollégiumok támogatására, hazai tematikus, tehetségterületekhez kapcsolódó táborok szervezésére lehet, és megjelent a népszerű Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj felhívása is.

A Nemzeti Tehetség Program alapvető célja a tehetségsegítés fejlesztése, a tehetségek felismerése, és folyamatos támogatása minden szakterületen. 2019-ben minden eddiginél nagyobb költségvetésben a támogatásra fordítható összeg, több mint 3,3 milliárd forint. A források egy részét a személyi jövedelemadóból származó egyszázalékos felajánlások biztosítják. További információk: www.emet.gov.hu

forrás: kormany.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Címkék