Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A TechSoup hálózat (amely magyarországi tagja a NIOK a CivilTech szoftveradományozási programon keresztül) csatlakozott a Tech To The Rescue nonprofit szervezet által indított #TechForUkraine kampányhoz. Ez a kampány kifejezetten az ukrán nonprofit szektorra összpontosít, mely mozgósítja az informatikai vállalatokat szerte a világon, hogy támogassák az Ukrajnáért dolgozó civil szervezeteket pro-bono digitális megoldásokkal, ezzel növelve hatékonyságukat.

A kampány nyitott azok felé a magyar szervezetek felé is, akik a jelenlegi helyzetben Ukrajnáért dolgoznak.

Közvetlen céljuk az, hogy összekapcsolják az informatikai cégeket az Ukrajna megsegítésében munkálkodó non-profit szervezetekkel, amelyeknek digitális átalakulásra van szükségük a kiberbiztonság, az információcsere, a vállalati erőforrás-tervezés és egyéb területeken.

Eddigre már több mint 100 informatikai cég csatlakozott a kampányhoz, idejét és erőforrásait felajánlva digitális megoldások fejlesztésére ukrán non-profit szervezetek számára.

A szervezetek az alábbi linken regisztrálhatnak:

https://bit.ly/3p89uvC