Hallgassa meg a podcastunkat a Zencastr és más ismert platformokon: 

Spotify
Apple Podcasts
RSS

Célunk, hogy a kiterjedt európai hálózatunkból minden alkalommal bemutassuk néhány társadalmi innovátor munkáját és történetét. Első epizódunkban két társadalmi innovátorral, Bettinával és Alberttel beszélgetünk. Bár történetük különbözik, hasonlóan szenvedélyesen próbálják a világot jobbá tenni vállalkozásukkal. Ha inspirációt keres ötleteihez, vagy bátorításra van szüksége ahhoz, hogy társadalmi innovátorként elinduljon, ez az epizód jó kiindulópont lesz!  

Bettina roma származású, és munkája tizenévesként szerzett tapasztalataiból fakad, amikor felismerte az etnikai különbségek önmagára és másokra gyakorolt hatását.    

Albert a családi hagyományt követi, miszerint másokon segít. Míg családja az egészségügy és oktatási területéről választott segítő szakmát, őt inkább a vállalkozói lét vonzotta, és abban lett sikeres.  

Hallgasson meg két nagyszerű történetet a befogadásról, a személyes fejlődésről, az üzleti fenntarthatóságról, a közösség értékéről és a cselekvés fontosságáról. 

Uccu Budapest Roma Városi Séták | SozialMarie  

Munch | SozialMarie  

   

Ha Ön társadalmi innovátor, és szeretne többet megtudni arról, amit csinálunk, írjon nekünk: zsofia.tornoczi@sozialmarie.org.