Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

A CivilTech Szoftver- és Hardveradományozó Program újdonságai

2014. január 16.


A legújabb Norton 360 és Internet Security a CivilTech Programban

Az internetes fenyegetések elleni megbízható és naprakész védelem nélkül teljes számítógépes rendszere veszélyben van. A webalapú támadások száma 30%-kal nőtt. Csak a naprakész védelem jelenthet biztonságot számítógépei számára. A Norton 2014 továbbfejlesztett fenyegetésészlelést kínál, működik a legfrissebb operációs rendszereken, és véd a legújabb internetes veszélyek ellen, mint például kártékony linkek a Facebookról. Frissítsen most!

Symantec Norton 2014    Symantec Adományozó Program

SAP megoldások civilszervezetek részére: Figyelemfelkeltő beszámolók, vizualizációk, dashboard-ok!

Szeretné civilszervezete adományozói és vezetői figyelmét felhívni a folyamatban lévő pályázataira és az elkészült pályázati beszámolókra? A táblázatok, nyers adatok és számok azonban önmagukban még nem ragadják meg a figyelmüket. Az SAP termékei nemcsak az elképzelések és az elemzések lefordításában segítenek, hanem időt és energiát is takarítanak meg Önnek. Hatalmas adatbázisokkal, táblázatokkal és tagi, támogatói kapcsolatmenedzsment eszközökkel kapcsolódhatnak össze, és ezekből frissíthetik a felhasznált adatokat.

SAP termékek  SAP Adományozó Program


Címkék
CivilTech, civil szervezet, informatika, informatika, NIOK Alapítvány