Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A megújult díj átadásának célja, hogy a vállalatok példaértékű támogatói tevékenységének bemutatásával, elismerésével hozzájáruljon az üzleti szektor társadalmi szerepvállalásának erősítéséhez, a szektorok közötti szorosabb és eredményesebb összefogás kibontakozásához, a kölcsönös bizalom megteremtéséhez, továbbá a vállalati döntéshozók társadalmi befektetésekhez kapcsolódó szakmai munkájának inspirálásához.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj a hazai vállalatok társadalmi felelősségvállalását elismerő szakmai díjak között az egyetlen, amely a CSR-hoz kapcsolódó tevékenységek közül kifejezetten a társadalmi befektetési programokra fókuszál, előtérbe helyezi a társadalom és a vállalat számára megteremtett közös értékeket, az elért eredményeket és hatást. A pályázatra minden vállalat részvételi díj nélkül jelentkezhet 2011. szeptember 30-ig.

forrás, bővebben: donorsforum.hu